梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
黃毓民同myradio係繼熱狗本土派最後一個大台,拆左佢仲好,以後唔會再有大台可以「代表」本土派,隨意批鬥同清算不同意見既本土派人士

屌還屌,唔好CUT相咁肉酸啦
好明顯 依家推波助瀾 陰陰濕濕個d 肯定係飯民同熱狗
好老實講 依家呢度既人 有幾多個係睇曬mr ,神驅,堂主既post同片先去評論?我見十個有八個都係執人口水尾 人講我講 加鹽加醋仲有d所謂whatsapp証據 夠疆出埋電話 咁我就信啦
好撚柒呀
其實講左咁耐,毓民同神驅否認左唔講得台灣野唔講得韓國瑜或者解釋左原因未?其他野我唔想知
佢哋話除左觸犯社團條例嘅,咩都俾講吖嘛,話你含血噴人。 而家事實上係各執一詞,睇你信邊邊。

亦冇親口回應過是否錄播,不過承認在直播室當日係4月22號,咁楊逸朗係星期二節目主持,即係23號,即係承認節目係錄播。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞