梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
仇思達係外人?冇毓民授權仇思達會搞咁多小動作?

國民黨係私怨?
點解教主為左國民黨,又同全世界既人反晒面
閱讀理解0分?
個日先落order唔比請人 唔比直播 唔比講國民黨
個梁錦祥其實幾低莊,國民黨連戰同習總會面、韓國瑜支持九二共識歸化中國都唔需要港獨派討論?普通人都唔可以評論?黃毓民就有資格評論?難道要成個台灣跟著國民黨走?再者,講到係台灣選民決定個總統,咁作為赤化受害者既香港人指出國民黨賣國都唔得?咁你myradio可以唔需要討論世界時事喎,更加唔需要中國同台灣新聞喎,你唔係當地人憑乜指指點點?
人證咪當事人, 物證咪cap圖, 係咪見唔到?
其實梁錦祥只係話 2016 年有邀請過綠營人士做熱普城造勢大會來轉移視線迴避問題,點解 2019 年 4 月 23 日楊逸朗指 myradio 主持唔可以在節目中講國民黨呢?

楊逸朗:我屌你老母
成班私怨撚
開台鳩屌博上位
呢個真係年輕既錯誤
說話技巧要改善
估唔到個位冇咗都仲可以繼續分裂
黃毓民真係犀利,無時無刻都搵到人反面
原來反國民黨 = 反 myradio,如果楊逸朗係老屈一早公開澄清然後搵一集狂屌國民黨和韓國瑜入中聯辦可恥出賣台灣人
咪係. 叫你唔可以係 myradio 講, 又無限你去其他地方唔講得..
個句 "施因莫望報" 點講得出..
片面之詞跟住兩個主持跟住走?
如果係Joe 9up事實唔係咁點解要走
人地已經好客氣淨係講你個台以前好好
你係唔係一定要人講埋下半句?
Myradio 不容許主持或嘉賓主持批評國民黨係事實好正常 ( 毓民同國民黨有深厚的感情 )
認同
Myradio唔講得國民黨
前珠海學院新聞及傳播系系主任黃碌撚真係言論自由先駒,拓寬大家言論自由想像
有自己思想既人, 根本唔應該黐埋去呢班人度, 唔明點解奶咁多次野, 都仲唔明白, 自己圍個爐好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞