梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
不如你舉出例子如何 keep 住講韓國瑜壞話,仲有點解周竪峰唔出開澄清反而離開 myradio?
你自己去楊逸朗 facebook 搵下啦
司徒華(港奸)
梁國雄
黃毓民

全部老屎忽心態
你搵佢地開本土最前線個陣一早知佢地係獨派啦
你想屌人就自己開台
但唔可以講國民黨
大灣駒係國民黨?
所以見到d碌撚支持者而家反港獨就好笑
擺明因為碌撚同佢地反面先反
大灣駒係代理人, 好撚重要
當然,你們可以大力鞭撻韓國瑜,郭台銘及國民黨......
但唔可以講國民黨
如果「主張獨立」的人都無法「獨立於某台/某人」而存活來
那麼其「主張獨立」的言論便無法跟其行動一致
結論:國民黨 不是 真理
楊逸朗係直播節目親口話佢收到order節目唔比講國民黨,而到現在myradio 都從來無否認過,咁都唔夠?
你要指控人要自己拎啲實質證據而不是片面之詞
被指控嘅人唔需要自證清白
拎左對話圖出黎又話造假,咁你都要MYRADIO果邊出黎澄清話係假先得架...
個台係佢出錢, 佢鍾意唔俾人講乜都得, 就咁聽好似好有道理.

如果香港電台而家開始唔俾鬧政府, 唔知大家又點睇?
仇思達唔係為咗撐毓民不斷辣風頭玩捉字蝨玩人格謀殺人身攻擊不斷潑污水會搞到獨派忍冇可忍批評毓民護短甚至公開要分道揚鑣離開 myradio?仲有你未提供例子如何在 myradio 批評韓國瑜?
咩信唔信姐,如果張對話圖係假既,myradio果邊咪出黎講句係假囉,就係咁簡單
到時另一邊拎唔到多D證據出黎證明張圖係真自然會俾人屌
其他人講無問提,但碌撚個台唔比人講就好撚有問題,因為碌撚講足幾十年言論自由唔應該有限制。
政府同政客你諗住用兩把尺去度佢地道德水平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞