梁錦祥:含血噴人 栽賘嫁禍 港獨青年人格墮落 MYRADIO恥與為伍

233 回覆
58 Like 131 Dislike
我淨係知myradio無否認過任何事實陳述,只係不斷人格謀殺同主觀判斷。
好簡單如果my radio 冇講過唔俾講大灣駒國民黨,冇講過唔俾請某啲人,咁毓民同啊大灣駒一早執到寶嚴正駁斥Joe含血噴人講大話啦
成段野都無正面回應過有無禁止楊逸郎節目討論 仇思達 國民黨,就算當上面篇野側面回應左myradio唔好討論私怨,但仇思達講既野唔係只有私怨,仲有港獨可行性等等批判問題,「真理愈辯愈明」唔可以講仇思達姐係e部分都唔討論得。
楊逸朗搵盧斯達上來做嘉賓辯論就驚人踩場唔係掛?只係因為盧斯達寫一篇文批評國民黨韓國瑜見中聯辦有人雙重標準親疏有別只係話人低水平,毓民自動對號人座上頭就派搵仇思達勞師動眾轉移視線不斷人格謀殺兼潑污水之後 Myradio 發出封殺令黑名單 ( Myradio 冇否認此事 )

呢件事好明顯梁生上綱上線
人地都請盧斯達都未必會係反擊大灣駒,你唔俾係因為盧斯達被拒上myradio先至緊急開直播反擊架?
上次係邊個節目請耶子上場搞到熱普城fun 裂?
但是 myradio 已經搞到驚弓之鳥只可以錄播不搞直播限制節目 Phone in + Phone out,又要限制話題不准批評國民黨和評論大灣駒
咁就唔係冇證據, 係有證據你選擇性睇唔到唧.
篇文都好多誅心理啦,好似潑婦罵街咁成個台本來有幾人聽都夠慘,而家重一邊話自己唔係國民黨台一邊文就打民進黨挺國民黨,喂講緊含血噴人即係人地老屈你,尾段仲衰話台灣野唔到外人講野?咁似中共發言不容外人干涉乜乜乜?

講到尾都係維護自己人既行為,講乜鳩理性啊?算撚數啦!
阿偉喎!
你老母你同人施恩同借係兩回事啊撚樣,即係你被人兇我幫你解左圍係唔係代表以後你唔可以反我即使我恰鳩你?
痴線 你屌完個台個老闆
仲要上黎搞私怨 對罵
叫你走都算比面啦
立場唔同其實有咩問題...
宜家係班港獨撚屌佢係紅底共匪喎...

講真台灣真係關你班港獨撚事咩
民進黨都唔敢講台獨啦屌你老母
香港人剩係可以評論香港事務?
咪就係識分囉,阿偉係問人借錢,點樣都係預期佢要還
JOE YEUNG個係借?
再講啊,下下講恩情既真係好同大陸人講東江水一樣。
評論冇問題喎
講撐韓國瑜 = 共匪紅底就好撚有問題囉
韓國瑜自己都唔鐘意國民黨啦
戇鳩仔
我明郁撚小器 佢係熟台灣啲嘢 但冇必要咁對Joeyeung同堂主
我知啊,見你幫我加強解釋,順便同你講下吹下水
撐韓國瑜唔係問題呀, 佢而家係撐韓國瑜入中聯辦喎.
都話講唔係問題
搞埋啲意識形態鬥爭
要全世界都講獨先叫正義
唔係就投共 紅底
除左你班港獨弱智仔全世界都係鬼
你地咪繼續搞清算囉
遲早黑人憎過販民
入中聯辦有咩問題
人地外交身份
同你香港班賤民一樣係奴隸身份?
下, 民主派入中聯辦就屌, 韓國瑜入中聯辦就撐, 都仲講得出有咩問題?
你搞清楚邊一邊俾人清算先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞