[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
澳門狗肯正面回應未?

問: 講到好多大企業係香港人開咁

答:我是旦講一間啦 澳博

快d動員澳門狗聽日辭職啦
澳門狗繼續無視
一名曾在新口岸某娛樂場酒店任職公關的本地男子,涉嫌串謀至少兩名內地同黨詐騙娛樂場酒店。男公關會利用職務上之方便,盜取會員積分及冒認會員簽名後,再用積分換酒店房。男公關作案時先到所屬娛樂場酒店前台拿取房卡,再到娛樂場會合同黨交由同黨將每間酒店房間以1,200元出售圖利。

娛樂場酒店方面早前揭發事件,發現相關嫌疑人不少於15次以同類方式犯案,酒店方面損失32,000多元, 其後於上月底將涉案男子停職,並報案追究相關責任。

司警接報調查後,昨日在涉案30歲鄧姓的本澳男子位於台山區的住所內將其拘捕,而他的兩名分別姓郭、31歲及姓王、39歲的內地同黨,昨日及前日準備離境時被捕。 三人涉嫌觸犯詐騙及製造文件等罪名,今日上午已被移送檢察院處理。
點呀你終於OT完了?
不如我請你返黎幫我洗衫
5000一個月,對港豬黎講算多了
所以澳門狗真係澳門狗
垃圾太多,自知之都無

駁唔到都算仲要錯字香港的中文教育
你啲point咁撚廢真係回你都費時啦
哦 回唔到話人point廢
果然係垃圾澳門狗
扯左,屌
乖我知你做緊低賤工日日OT無得訓
我出5000蚊請你返黎幫我洗衫仲會俾一間300呎的雜物房你訓好過你住40呎籠屋
澳門狗知唔知 何鴻燊 係香港人

幾乎所有賭場高層, 廳主都係香港人

肯正面回覆未>????
等左成晚啦
請問你打緊咩工
澳門有3間舖收租
香港就唔講啦
澳門寫字樓請左5個人
吹水搵第二樣啦港狗
澳門狗少浦財經台
律師樓我就用開安文娜
睇你地都唔識
澳門物業入則搵開迪士尼行,同九爺,你話呢
越吹越大
澳門台底一份估價報告,班澳門銀行狗要收38萬,你問下人係咪啦
繼續吹
吹完都一樣要住籠屋渣垃圾bno
笑死財經台班窮鬼港豬30萬都無仲話同澳門人比
港豬係唔係住籠屋住到精神分裂?
 澳門狗真係有一個特質
哈哈哈,原來澳門窮狗連呢d都未撚識
走上來話香港人無錢

澳門有舖都會講得出我講既野啦
IEEE好叻?我港大engine畢業都做到member.咩自動入門面野,所有大學畢業apply都入得,唔係咩特權。

我讀完master入埋standards committee 定IEEE 標準。未見過澳門狗。
個post竟然可以變咗做小學雞認叻大會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞