[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
好似台灣人黎喎
口交都有得迫?
比槍指住定刀仔拮住?
咁乳交好過啦 夾腸仔一流
都唔係事主嚟

就係聽人講 因為依條台女同女事主差唔多樣 身材都差唔多 所以啲人將佢地啲相溝埋 我都真心分唔到
不過條仆街仔真識食
屌你老母真係駁唔撚到啊
澳門狗真係好撚肉酸
好過殺人啊
食翻啲精神分裂藥就知架啦
on9 佢一攞條撚 出黎 成條咬落去 齒出黎都得啦
唔係要我畫出腸呀?

要幾小學先諗唔到?
咪就係
傻登仔 條撚用鋼做
呢個係條仆街嘅老婆嚟?
有冇事主個樣睇下?
一名曾在新口岸某娛樂場酒店任職公關的本地男子,涉嫌串謀至少兩名內地同黨詐騙娛樂場酒店。男公關會利用職務上之方便,盜取會員積分及冒認會員簽名後,再用積分換酒店房。男公關作案時先到所屬娛樂場酒店前台拿取房卡,再到娛樂場會合同黨交由同黨將每間酒店房間以1,200元出售圖利。

娛樂場酒店方面早前揭發事件,發現相關嫌疑人不少於15次以同類方式犯案,酒店方面損失32,000多元, 其後於上月底將涉案男子停職,並報案追究相關責任。

司警接報調查後,昨日在涉案30歲鄧姓的本澳男子位於台山區的住所內將其拘捕,而他的兩名分別姓郭、31歲及姓王、39歲的內地同黨,昨日及前日準備離境時被捕。 三人涉嫌觸犯詐騙及製造文件等罪名,今日上午已被移送檢察院處理。
台灣人變澳門人
點解一定要理會白皮豬眼光?
點呀你終於OT完了?
不如我請你返黎幫我洗衫
5000一個月,對港豬黎講算多了
所以澳門狗真係澳門狗
垃圾太多,自知之名都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞