[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
如果講到日日買飲用水都冇問題,咁我都冇嘢好講了,都係個句政府逼害,大家敵人一致。
佢地可能當場香港既大學係佢地嫁 你知班澳狗無腦嫁啦
廢話王 比人打兩巴乜柒都驚啦
個腦係咪裝屎 你比人打兩巴 捏撚住條頸 睇死你屎眼都肯奶
姐係個兩位巴打本身討論香港開喺澳門嘅公司,去證明的確有澳門人工作於香港人,而巴打你無啦啦用間美國嘅公司去比喻....就有點不妥,如果要比喻就用返澳門公司會比較好..
香港大學同醫療輸人唔笑澳門狗都吠
澳門狗當佢地政府神咁拜嫁啦
年年有錢分喎 幾撚威呀
所以我都真係覺得大家冇必要互相傷害,我只係就比喻問題討論一下,我亦覺得開post者極度有問題,分化容易團結難。
何必呢巴打,大家都係有苦自己知,互相傷害並有咩意思。
又敗走
.Sorry巴打我唔應該就比喻去投入呢場地方比拼,但我都係講多句啦,我以上所有言論真心不含任何地方嘅意見,但純就比喻方面去討論,令到巴打你不快我深感抱歉,至於耶穌方面我恐一人之力並無什麼大用,我都正係識講敵人都係一致,大家政府都只係傀儡,無謂互相攻擊,最後都係再次講聲對唔住。
睇死佢俾人兇兩句屎眼都開始漏水
你呢啲咪理性討論囉
IEEE 用嚟打飛機

呢個垃圾會畀錢就入得啦傻閪
好撚好笑真係
葡籍又好BNO又好
出到去咪又係畀人當支那種
咪一樣要畀人用異樣眼光看待
大把澳門人揸住葡國護照去撚到葡國
英文都未識講句 莫講話葡文啦
畀本葡國護照你又有乜撚用
你口中嘅歐洲貴族都係因為你或者你屋企人早落澳門啫
醒下啦 未見過”歐洲貴族”咁撚丢架
利申:澳門人
你繼續打丁啦大師 我唔阻你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞