[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
香港人冇英殖過咪又同深圳一樣
澳門人冇咁白鴿眼 我去澳門食西餐好多時侍應都係菲律賓人 或者其他外國人
相反香港人又睇唔起東南亞南亞膽所有服務性行業人 又諸多挑剔
澳門一個微辣收得你皮啦
人地仲要個個係葡籍
韓國瑜一統中國,取代習近平。
好過英國求其丟本bno被你班港狗
其實我係香港人都羨慕澳門年年派錢, 我同事係澳門人, 年年袋 9千, 仲要唔洗搞手續又剩, 屌係年年換 iphone 都得啦!再唔係年年去日本
我地有葡籍都直接申請去歐洲讀大學啦
洗鬼貪你地啲大學咩
曲到呢
講知識香港人算吧啦年年dse成大堆0分
港狗仲未駁到我點解美國IEEE只收澳大台大東大畢業生
咁你地香港有咩可以打到飛機?

籠屋?
工時?
國籍?
澳門嘅財富
本土人分享到幾多呢?
個字眼已經錯啦
你放心我本來諗住遲啲就會開post講關於你地dse的難度
最弊除左知識之外
財富 技術 同品行 香港人唔見得高過澳門人
財富咪差唔多,你以為per GDP反映真係exactly 普通有錢?
技術?唔好請香港人做GM,劃藍圖睇數簿
更加唔好睇香港醫生
澳門嘅財富
本土人分享到幾多呢?
人均GDP超越瑞士,諗起都on9
由何家,港資美資賭場拉高,星斗市民佔幾多proportions
How ridiculous

有咩咁出奇
護照
國際知名度
福利
娛樂圈
藝人
電影
醫療
教育
大學

你唔係真係覺得微辣入流呀嘛?
歐洲貴族連自己嘅forum都冇
原來澳門連 spotify都download唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞