[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
最新流出消息
條女偷錢俾上司發現(好似係)

Stay humble
影你個葡國人樣出嚟證明下你唔係支那種囉垃撚圾
畀我講中咗你老豆老母早落澳門?
EQ咁撚低學乜撚嘢人叫玄學大師
大把人唔識講英文 我夠識話大把人揸葡國護照識英文或葡文啦 而家講緊係想走既時候真澳門人話走就走呀 香港人只可以留支那香港打飛機 同埋我想問下你 你話屋企人早落澳門先有葡籍 咁你有冇呢請問?
又唔答我問題? 又敗走?
又係受害者嘅錯
原來對澳門狗來講,講句on9野,就叫收咗人皮,所以你比香港人睇唔起真係幫唔x到你
可能佢新移民 唔抵得真澳門人有葡籍
開完ot啦?
大把人揸葡國護照識英文識葡文
:可能係啦 但我自己所見所識嘅有葡籍嘅澳門人都係似我講嗰類多

澳門人話走就走
:信我啦 大多唔會走㗎喇 大把廢老揸葡籍佢哋又走得去邊 語言又唔識 澳門冇香港咁國際化 就算有得走啲人都會選擇留低反而我覺得你唔好睇死香港先

留喺支那香港打飛機
:大把人留喺支那香港打飛機都打到風生水起啦係咪?

有冇葡籍
:有或冇都好 都真係唔重要 假如你都有BC 你真係會買機票即走咩?我相信好多香港巴絲打都靠自己努力成功移民去美國加拿大又或者德國之類 我覺得好生活係睇自己有冇拼搏 而唔係身處喺邊或者有冇外國籍咁簡單(利申:有葡籍)
扮澳門人撚連登仔都去到25頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞