[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
你句句都講你既觀點 又冇source 但一路叫人相信你 等於扑扑車話自己hku但兩都唔貼相一樣 走得去邊同有冇得走係兩樣野 留支港打飛機打到風生水起就唔會咁多劏房 咁多窮人啦香港 扑扑車就係一個好例子

所以話好多野你有你講我有我講 但事實証明澳門人有既野香港人未必有 如果你唔認同的話 你只係身在福中不知福
我講緊英文同葡文 唔該你睇清楚 次次你都眼殘睇留野 上面俾我串到你敗走你都駁唔到
漏野*
26頁都喺度嘈,冇人討論topic
咁大家都身在福中不知福啦
明明咁多ching列明香港嘅教育呀醫療呀娛樂呀各方面點樣屌打澳門
你都仲要話我身在福中不知福
你知唔知我過外國讀書旅行要搭船去香港機場再搭飛機?
你又知唔知澳門都有劏房夾大撚把窮人?
你話香港多窮人 我夠可以話香港多有錢人
Source呢啲嘢 根本係大家心知肚明使乜去專登搵
正如你話香港多窮人你都冇貼source出嚟啦係咪
如果你有一絲係認同我講嘅 證明你都係身在福中不知福
大家咁話啦
你覺得你要用香港機場去外國係因為香港屌打澳門? 咁你咁講大陸有內陸機香港冇係咪大陸屌打香港? 澳門福利唔洗多講一定好過香港 你睇下澳門人私樓比例再睇下香港人就知邊到地方既人慘 再睇埋工時? 如果你咁都要話唔係既 只可以話你真係鳩噏
澳門都有劏房 你咁講全世界都有啦 但點解香港特別嚴重? 心照
話澳門派錢掩口費 你睇下香港 派4000都狗衝啦。1000蚊夠買起一個人去親中
但點解香港咁多醫療事故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞