[澳門狗] 返 工 期 間 被 上 司 強 迫 口 交

985 回覆
3814 Like 216 Dislike
痴撚線風化新聞都可以攞護照出嚟打飛機
澳門菜 = 古代fusion菜
唔通揀港豬bno咩
等陣佢地班港豬又攞電影打飛機
10次先出聲
笑死你國籍係bno就已經注定係失敗人士注定永遠被人睇唔起
咁簡單都唔明你讀書讀屎片?
條女on9架洗乜忍佢
個世界真係咩人都有
話時話前幾日大雨,珠海口岸浸成點?
澳門大學(葡萄牙語:Universidade de Macau;英語:University of Macau;簡稱澳大、UM)是澳門本地區最優秀的國際化、唯一一所綜合性公立大學[2],位處全球大學最佳2%[3],世界前400強大學[4],國際化發展第五,亞太地區大學排名60[5],全球最佳年輕大學排名60。葡語地區大學中位居第二[6]。

唔洗3大啦
埋土 shitty 塵大 是但一間都夠打柒佢
香港輸大學,輸乜春呀
慘得過你連飛機都冇得打
點呀,澳門有咩大學同香港比呀,醫療呢?
有冇人會諗起霍哥
一個po引哂啲澳門狗出嚟即刻block得啲on9
最弊除左知識之外
財富 技術 同品行 香港人唔見得高過澳門人
其實澳門本土人性格OK的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞