【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
下次再劇透你
The PFA Premier League #TOTY! #PFAawards

Ederson
TAA, VVD, Laporte, Robertson
Pogba, Fernandinho, Bernardo Silva
Sterling, Aguero, Sadio Mané
Alex Iwobi Premier League stats:
95 games
11 goals
13 assists
傷傷
廢撚到咁
拿樸迪 Taa 普巴?
有錢到🙏
收爹啦月入廿萬食撚屎
劇透狗reported
唔係迷愛 唔啱聽都講 第一季教波成績算係咁 當然死攬細爆、借完dso又唔用呢啲真係幫唔落
不過睇下隔離gopro都第三季先收成 仲課唔少金
咪睇下清咗啲瘀血後咩料囉
其實開季前我自己預咗我阿未必上得返頭四
始終英超真係實力平均過其他聯賽 仲要今季好似狼隊 射晶咁真係有驚喜
3連敗柒就柒啲 但目前真係要有返啲士氣打返啲士氣波唔好再頹落去
我5捨得3k/night
對水晶唔留力
就算俾狼隊456都有主動權
偏偏愛狗奶歐霸
笑鳥
今年係我廠重上頭4最黃金既機會
繼雲爺爺輸比另一個雲爺爺後

始終隊波排面真係唔夠其他幾隊

出年好重要
如果世三走 普巴走
熱刺又要還債既話 其實機會仲係度

問題係而家隊波 成季以來 防守系統仲差過爺爺年代

老實講 而家隊波要好似摩佬教皇馬果種咁 執好個防守先
再比後人乘涼 當然而家既摩佬唔同以前既摩佬啦
而愛狗呢d鳩跑天才波 根本谷唔起士氣
睇唔到比時間佢可以換到咩好結果
收埋咁撚多錢想打副靚棺材咩
通人坑渠>>>>>>>入波助攻
賣左mk比7號2&b啦
贏車狗贏曼狗個陣又唔見你笑
士氣依家野愛蛇政治波死攬契仔當然係最大因素
不過其實近幾季雲爺爺都有呢個問題 近年冇一個好似以前蘇金寶韋拉呢啲提場屌醒隊友嘅球員 沙卡有潛質但未夠火喉
落後嘅時候就死狗
有時好彩前面兩個Gay友 留意到奧拿是但一個入到波兩個搞晒gay咁 班隊友先識醒咁款(好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞