【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
雪崩
香港見唔到雲海咩
一陣佢同你講鬼故牙
你以為玩fifa咩用幾個5星球探去搵潛力球員練到成材
沙卡果陣都薄有名氣啦
雲加晚年最叻就係高斯尼同卡蘇拿架啦
Vdb呢d出哂名買唔到架啦

以而家既阿狗 去法甲搵力架啦
大佬,你呢啲叫馬後跑
人地4000萬買沙拿,踢到識飛你就拎出去比較
其實佢地買左好幾個水貨,咁又點計?
阿狗有無資金年年試?
又有偉倫
買好球員都要有好教練先成到材
唔係最多係2 3線既垃圾
你試玩下比25寧果啲愛狗或者老野
都係會變大麻之流
喂 果陣雲加都有錢買人架 人地買到未來 你買現在 仲要買唔出成績 怪得邊個
由上而下都無眼光 無遠見
而家係食緊雲加臨老想要成績既後果
咁ge後備陣容,人唔笑狗都吠,下季無埋藍斯死撚得
奧巴美羊都算
拿卡果陣雲加肯定仲有say no既能力
又同鏟蛇傾波
你地真係好得閒
買到就買,買唔到就用第2條路,
你地個腦單向發展?
為重建 就學痢咁 買d質素唔係一流 但發揮穩定既人
先搏前4 再搏球員進步

為左一兩季谷 就好似摩狗/今季痢咁買人
張推背圖呢
鏟蛇又出現返
買左先有歐洲賽打咋,唔買去左護級了
咁爺爺最後幾年眼光又真係冇之前咁好
真係得藍同比比鳥叫成到材 仲有山狗係good deal
其他好似perez 普度 ozil 黎左真係跌watt
即使宜家laca 同羊都好似冇之前咁勁
拿卡依個價錢依個表現有咩問題,五月尾先28歲,起碼仲有兩三年打。你唔係諗住攞買拿卡啲錢去博件幻幻掛,阿狗點賭得起
奧斯爾 山齊士 拿卡 美羊
一年一星咁滯 你話係咪真係無資金?

係 痢都買唔小水貨 但人地唔會買能力見盡既球員 有都唔多
但我地除左拿卡(年紀上)其他3個買果陣都明顯見盡潛力 係為左短期爭冠 雖然我覺得拿卡加盟果日起計 再進空間都好有限

咁你話係咪部署錯?
根本就on9
以前gnabry夠係阿啦,係拜仁踢到曉飛添,你唔講?99lin呢? 阿狗真係無潛質既人咩?唔識用炸
講到無眼光咁
你而家錢都無呀,試有潛質既都無撚機會呀
人地一單轉會=你成個轉會budget呀 on99
我覺得眼光一樣係度,問題係依家買點石成金果舊石都已經好貴,買條撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞