【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
冠軍得一個
無人會記得邊個亞軍
只會有人記得四大皆空,中段脫腳
屌那星 龍門任你搬
講未有vvd果陣你又講返今晚剩係輸xxxx咁
早幾年佢教啲閪波你無追開就問下啲猁狗啦
一味j人地啲教練你核唔核突呀
你係j都j下施丹啦 人地拎冠軍多撚過鳩普啦
ON撚9
18年先買VVD
高普15-16, 16-17 同17-18 輸8,6,5場
當17-18VVD黎左半季唔撚計
都已經好撚過依家隊垃圾阿狗未撚踢完呢季已經輸撚左9場啦弱智
on9既係你呀?
打水晶宮果啲高普無撚輸過無撚失過分?
食硬呀?
無vvd果幾季最多都係排3344咁
同雲加有乜柒分別 有既 老野多啲盃囉
唔撚係話佢唔會對弱隊失分
係咁年先咁癲淨係輸比曼城一場
但起碼冇阿狗咁ON9
屌那星 龍門任你搬
講未有vvd果陣你又講返今年剩係輸xxxx咁
早幾年佢教啲閪波你無追開就問下啲猁狗啦
一味j人地啲教練你核唔核突呀
你係j都j下施丹啦 人地拎冠軍多撚過鳩普啦
埃及快撚啲躝
細爆最多睇多半季 如果都仲係未定位到 又閪性格扮大袋教人踢波都躝得
愛蛇如果真係負碌帶番阿狗上歐聯已經完成任務
佢唔會帶到阿狗上另一個層次
冇冠軍係柒既
不過盈利一定好阿狗多多聲
宜家後生個批真係多左好多猁
係唔知愛蛇執唔執得掂隊波
永遠會有啲on9 j高普j普捷天奴
大佬呀 你唔好咁痴線啦
乜冠軍都無都拎黎j 傻撚左咩
講真 試下比個細梅佢地用
咪又係同愛狗一撚樣排5566
老野唔多唔少都係比細梅爆走唔少分
而家唔講冠軍轉講盈利?
咁呢樣又關高普乜事
史達寧 古天奴 牙蘇都唔係佢買
賺到錢又關佢乜事 你唔好話羅渣士好波?
有咩好嘈 人地一億幾買龍加中堅
我地一億幾係兩季budget
食屎啦愛狗
拖舟都未j得落 有c朗頂撚住
依家隊鍠真係對佢真正考驗
高普都係今季有vvd加 Alison
今季先失少咗波有機會爭冠
現今真係冇幾多名教練好ja
愛美麗個成積咪同西維爾果陣差唔多
有咩好屌?
請得佢返黎唔通想爭冠?
人地j盈利 j熱血 j爭冠牙
前朝買落既人 賣到既錢比高普拎去慢慢執佢想要既人
班主都肯科水 呢啲叫高普幫球會賺到錢 高普功勞
你話笑死唔笑死
不如話杜格利殊 渣士果啲好波好過啦
屌 我咪就係話今年佢咁癲唔撚計囉
淨係計佢頭2年半 輸8, 6, 5呀屌
真正幫猁返身嘅我覺得係牙蘇
果時單天保至尊真係好撚勁
如果唔係猁仲有排沉
果陣唔係牙蘇爆發
再賣舊錢比佢慢慢執返啲靚腳返黎用
佢食左屎啦
高普
又要屌鳩剷sir結果論 論波
高普咬到咁撚緊都要覺得佢冇料到
做球迷就好簡單 就算冇冠都叫成季隊波踢得好睇
牙梳 仲要牙蘇爆發唔撚關高普事
一億幾係我地三季budget喇
人地有錢跟隊波換人
我地冇錢跟價值揾人
仲可以j其他隊教練
佢唔係可以申請意大利護照
獌車打和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞