【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
三隊齊心一起柒
轟迷po開心副仆街 歐霸+頭四了
49000就收皮啦
so9而家個排陣上晒腦,仲鳩過愛狗
爺爺真係冇話錯so9
就算曼贏 阿仙奴作客李城 又要比人炒?
愛狗咪一閪樣
同我地咪一撚樣 係到柒下柒下
馬屍咬比我廠屌打完之後頹撚到依家 係都唔要佢啦
阿作客=huddersfield
清唔好盲反,今場愛狗個陣已經係possibly最好同正常

真心19000個陣好過我哋好多
仲要傷兵少 選擇多
咁嘅情況排過咁嘅陣出嚟真係笑撚死
你諗下愛狗今場係冇人用到要擺青年軍,呢個真係冇得怪愛狗
連歷史都冇得J

傷兵多真係無法子
你數吓其實啲人已經用到盡
Papa入完一球 80-85分鐘果陣 瘋狂迫搶添
心態問題
Arsenal never miss an opportunity to miss an opportunity
呢場個陣冇嘢好講
但上場on9輪換陣同平時死攬契仔圍住條撚屌排陣真係睇到嘔血
球員心理問題 爺爺年代已經有
唔知點解咁多年都解決唔到
歐霸
Remaining #PL fixtures

@ManCity:
Burnley (a)
Leicester (h)
Brighton (a)

@LFC:
Huddersfield (h)
Newcastle (a)
Wolves (h)

3隊都似會全勝
MC
Burnley (對轟大家有眼睇)
Brighton (搶分護級)

LIV
Wolves (Big 6殺手)
Newcastle (唔知肥賓會否放水)
猁狗首勝
想當年199幾 - 2004得疤鍠獌猁國祖AC拜有錢/有名過阿狗去買人

依家國AC沒落

但多左軌鏝PSG同埋中遊球會都可以一季洗100M買人

阿狗除非自家出到個中前場超新星

否則爭前四都好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞