【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
如果沙夏要75m係無人會買的 除左曼聯有機會做傻仔
咁咪再揀囉 隊隊都係咁 考眼光架者
我同你都up得出既人大部分都成左名架啦 有乜好講

你睇多狗買辛祖用左幾錢?

球會無眼光唔賴得哂人架 所以我果陣係支持雲加走
不過愛狗柒多兩重

至於我地 似乎得返nelson有機會成材
但照咁睇 佢成材既話都唔會係阿仙奴成到
咁你諗下係咩問題

以前雲加世界級果陣 賣亨利奧華馬斯比堤 佢地差唔多都跌watt
而家賣張狗 賣雲佩斯去幫人爭冠
除左賣山狗幾乎單單deal都係柒既
賣山狗換mk返黎都係柒 只係清左個瘀血算半件好事
晶宮c朗實而不華 物超所值
75m濕濕碎
賣曬 ozil mk 沙卡都要買
暴發戶 邊有得講 佢地買完水貨可以放雪櫃當無買過
今場除左抵死都唔知可以講咩,上場要明食水晶宮都夠膽死用鳩陣。
講到天花龍鳳咁,咪就係話人扑中個幼齒
古天奴1718走,但睇下人地前幾年既投入先,平均都多過阿狗呀
講兩個25仔
張仔傷多過踢就算啦
問題係 你係最差既時間賣佢呢
就好似你失緊業求職 係人都壓你價啦

你非得要拖到最後一年 唔怪雲加 唔怪管理戇鳩 怪邊個?
都係果句 你有本事既 40m買到沙拿
8m買到羅拔臣
我地? 比緊110k高拿仙納
行得返啦屌
睇下季尾定下季前會唔會斷多次
咁你結果論邊有得講
佢兩個都係一季好波就得返一年約
有幾年約係身果陣唔係踢到患得患失就係傷到一季出得幾場
入主之前 球會課金/收入比例好高 之後就食老本加上球場還債
雲加後期走火入魔啦
追星不成 焗買出左名又唔多人吼既拿卡錫迪
明知只有三年貨仔都追奧巴美羊
就係想為佢最後既時刻添上一個半個冠軍
同埋我想講,你用古天奴個例子,人地12年買佢好似1000萬左右,果陣已經薄有名氣。

依家搵個Ajax既VDB,4000-5000走唔甩,阿狗憑咩?

你話要賭博性咁買人,咪就係買到個G29俾你瘋狂交學費囉
猁最後一場原來仲要打狼
有機會埋單失分
邊個叫你拖到最後一年先做決定呀
係 早一季賣雲佩斯可能早一年無前4
但事實係 早一年賣 大有條件賣佢去海外球會
唔洗幫曼聯爭冠 而且更高價錢

張狗都一鳩樣
就算要賣返英超都高價賣
呢兩個其他高層order...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞