【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
敏b💕
咁坦白講 羊tap in好少少
唔止宜家呢個數
成日空龍唔入有乜好講
G
潛力見盡 另一個講法係大熟大勇
排前列係正常

但大熟大勇呢兩三年後 就會走下坡
所以話雲加買美羊就係將大部分既轉會資金 賭現在 棄將來
g
奶9✈
扑唔中咪都係第6囉 繼續扑 一年扑幾個 扑到中為止

利物浦同熱狗都係咁扑架啦

你以為識講粗口好巴閉咩? 不如block左我算啦 講到咁嬲 成個青山走犯咁
一兩年冇可能啦
熱狗都柒左四五年先等到宜家堆青訓
猁都柒到兩三年再加巴塞科水先打返起
Big Chances Missed : 20
咪係囉 人地都陣痛架
人地都試過打唔到歐聯架
但人地踏實過阿狗

你唔預有成續 就自然可以比細爆做柒事架啦
痢狗咪年年自爆囉果陣

咁當然 教幻幻既方法要岩 絕對唔係而家教細爆咁

問題係 你買哂d即食既人 而家根本唔輪到你投資未來
結果兩頭唔到岸
經濟學既角度,價錢係反映左能力同部分潛力,你要年年買幾個,者係幾百萬貨仔啦,有幾多真係成到才?

又係咪真係年年仲有頭6,係咪仲有人俾錢你買人?
完全無趙敏既味道
做小昭呢啲阿4好過
read
我哋如果連現在都冇又學咩人講未來啊
如果我哋用羊筆錢搏10個細爆,等兩三年後乜柒都冇變中游,到時就更加唔知點好

你要記住而家啲薄有名氣嘅幼幼要睇隊波有冇歐聯資格 有冇爭冠能力先肯嚟,仲要唔平
阿狗撚有錢咩買咩,我哋仲要等歐聯筆錢開飯,唔搏現在點返歐聯搵錢
你講咁多 意思都係想阿狗行番痢條路
你班主肯拎75m買1條友先講啦
熱狗唔駛講 仲比人笑緊得未來
大lin餅不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞