【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
阿狗FB d人係咁屌喎
進攻靠天才波
話乜撚兩翼助攻 咁既話李健和都識教啦
防守仲衰過爺爺時期
fatfat鏟蛇
兵工廠世界個堆呀,之前連走場狗都唔比鬧,話要支持球員
戶口有兩舊水 買左閪雅圖海灣者半大
季前已經講撚左 根本係組錯班

愛狗含撚死啦
不過你見個bench 係呢d料 就知呢隊波冇得救
nketia willock guendouzi
強勢回歸
又咁講,季前目標都係big 6

踢踢下又ok wor, 貪心d諗住拎歐霸+前四

但最後應該咩都冇,繼續5/6
好快又潛無咁多時間打泥漿摔角 趁而家未見痴線佬鳩up幾句者
唔俾羅sir大炒我乜都得
同你講波SIDE 9氣
吹下水算啦
鮮牙雷斯個2m
根本就係為左來季 係巴塞買人
先送既賀禮
比啲時牙愛啦
我覺得最後3場會全勝
屌你啦車曼咁廢
熱成年冇入過人
咁都淨係諗住爭頭6做乜鳩
佢買到咩人都係咁架啦 識西教波咩
你睇下細爆條碌柒
Dup低個頭推波 推到咁上下dup停 跟住左望右望交唔出 比人搶失
就知根本無練過波
會唔會呀
事但啦 up乜都好
李城不嬲遇強即屈架啦
白禮頓不提也罷
般尼果陣都風流波了
全勝都冇撚用
車都會
Exact7ly
btw冇正選雙爆走場班廢柴算唯一德政
Ching sick ball 所以上場關鍵 連一分都無
作為beIN體育的歐冠盃評球嘉賓,前阿仙奴主教練雲格表示,蘇斯克查在曼聯上任以來的順風順水,賽程和對手的因素不可忽視。

蘇帥帶領曼聯在英超中一路高歌猛進,從落後第四11分到如今衝入前四,聯賽8勝1平的表現十分搶眼,但雲格卻說,數據有時候不能全信。「數據有時候是會撒謊的(The statistics can sometimes lie),為什麼?」

「比如(拉舒福特在蘇帥手下入球更多了),拉舒福特在摩連奴手下更多是踢邊路,現在蘇斯克查讓他打中路,因此他會有更多的入球機會。」

「第二個因素,我必須說,當摩連奴離開後,曼聯接下來面對的五場比賽都是能拿下的,每一場勝利都會讓你變得更強,這也是蘇斯克查所做的,他也讓一些年輕球員進入了比賽陣容。」

「現在在我看來,曼聯是一支打反擊的隊伍,有很靈活的球員,中路有普巴這樣的一個人,能夠創造出不同。」

「這就像是婚姻一樣,有個蜜月期。而蜜月總會在某一時刻結束的,然後你必須回到現實。也許你很走運,擁有一個比其他人都更長的蜜月期。」

雲爺爺都話the statistics can sometimes lie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞