【執柒左佢啦】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLIII

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
依家啲勁巴西新星市價都好貴 同你買二線頭一樣貴
對上一次我想入黎講野果陣係你地開緊空難聯post果陣
睇見都老尷就無入來
大佬呀,唔好講到Kante好似好易搵啦
有無諗過依家資訊發達到咁,你要買中個潛力幼齒好難,有啲名氣已經好貴
咁認真99 lin 格拿比 同隻猩猩
宜家出到去都叫打得幾好
但完全賤賣
咪係囉,佢提都唔提
我明啦,一定係嬲緊阿狗無聽你講買沙夏
有冇人分析下唔買拿羊拎去賭幼幼
依家會排第幾
唔洗簡迪咁把炮啦 覆蓋成個球場既痴線佬

你搵到個杜哥利咁上下衝衝撞撞都夠幫到手
到你入返兩季前4 就唔撚要佢再換批質素高既去衝冠
最緊要係 你由法甲搵呢d未成名既人
簽佢5年 比盡都係贊仔既人工.....
基拿比阿狗最尾個陣已經勁啦
99lin就得防守唔啱強隊用,簡迪依啲級數都要練埋進攻啦,99lin得防守可以做咩,仲要傷完之後防守都廢埋
同鏟蛇傾波仲無營養過我地互含
-6買中就勁,買唔到嘅又可以屌成堆垃圾嘥人工
真 king下倚天 king下av4好過
都係第6
踢得好: 都話架啦,要買人為將來
踢得差: 買人眼光差,怨邊個?重建要時間
好好彩就頭四,運氣差啲都同狼隊一齊爭第六
簡迪練進攻係sorry sir on9者
笑4
係到睇呢d post仲好睇過阿狗波
第6同第8第10有咩分別 我真係唔撚明啦
如果一兩年陣痛換到將來
又有咩問題
細爆唔係唔出 係唔應該場場出 同唔應該比咁多責任佢
你明唔明?
想jer下姐
羊潛力見盡都仲喺射手榜前列喎
係賤賣個度on9
眼光

咁當然都有扑唔中既時候

但扑錯三個贊狗都好過扑錯一個山齊士

你睇下我地班人其實絕對養得起幾十k周薪既垃圾

買任何人都涉及賭搏
問題係 買球星就賭現在 買後生就賭未來

雲加揀左前者 成續又無 將來又無 自然難辭其咎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞