一人一個不值一遊歐洲國家

417 回覆
78 Like 710 Dislike
好正wor,棕色皮膚,健康膚色
雖然一定比人屌

但我夠膽講句,事實上係歐洲根本無一個國家值得去

實有人講好多都好靚好玩

但屌咩,度度唔係恐襲,難民,就係扒手,on99, 做乜撚野要比錢去玩仲要心驚膽跳

道理同屌d 女去非洲印巴中東一樣

當然,連登仔實駁男人老狗咁撚廢,咁都驚
瑞典
bucovina彩色修道院,maramures木教堂,sighet 開心墓園都幾特別,不過好唔方便
法國巴黎 (只限呢個城市)勁多黑人 地鐵臭到pk 同法國人講英文唔會理你 我覺得巴黎得鐵塔係值得去
如果你對歷史文化冇興趣 唔睇波唔飲酒
淨係想吃喝玩樂
去歐洲應該好撚悶

呢位巴打解釋左 芬蘭夏天係睇湖
中國
西班牙人全部都西 愈北愈西 不了
真係講唔值嘅話
有啲超細嗰啲國家
列支登士敦 San Marino 安道爾 盧森堡
嗰堆咪不值囉
好似羅馬 尼斯 威尼斯 阿姆斯特丹
嗰啲地方自己本身有嘢睇
但係San Marino嗰啲地方
純粹俾你集郵嘅地方咪唔識得去囉
上次係巴塞隆拿
自己一個人行緊去搭車 跟住我feel到後邊個袋有少少重就即刻向後望
頂你個肺後面嗰條仆街癡到勁埋開咗我個袋少少
跟住我hay佢 佢hay番我 9秒9消失
不過其實我仲要野全部收埋晒喺嘅件衫嘅內龍入面
但係果次我都已經嚇親 返到香港都總係覺得會有人偷嘢咁
意大利真心唔錯
啲女係歐洲黎講好高又正
米蘭大教堂 威尼斯 比薩 佛羅倫絲 羅馬鬥獸場 西西里
想去多次
例如有咩?
比利時喇
對比之下無特色既一個國家
英國 有啲悶
啲風景建築大同小異
得個大英博物館值得去下
同啲野都幾唔好食
食得貴既都唔係特別好食
鹹魚青菜
威尼斯 吹大左 好污穢 反而佛羅倫斯真心好正 廣埸睇日落 係老橋到聽歌 係衰多人
馬德里比人搶野呀忠告:絲打咪自己一個9fing啦
邊度污穢?

少有受過共產之苦而仲想痴返去共產陣營嘅國家
去過瑞士未
住左一年見過兩三個
話意大利 葡萄牙 嗰啲肯撚定係去都未撚去過嘅窮撚
between 一撚定係英國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞