一人一個不值一遊歐洲國家

417 回覆
78 Like 710 Dislike
真係舊城區
大陸遊客唔多 物價平 天氣好 風景靚
要去下
Moldova
我諗好多香港人聽都未聽過
認同 我都覺得德國慕尼黑係最方便最正最靚
Brussels 啲歷史幾有趣,所以我去嘅時候覺得幾正,去三日都唔夠。
不過對歷史無興趣嘅話,得翻薯條、啤酒同朱古力。行個圈算啦
london 我喺caledonian road 食
diu呀啲doner 正到 係唔乾身 又好味
可能真係
唔會話討厭法國人既係香港講普通話都會西你面啦,但有得揀唔會再去法國囉
無記錯嘅話搭飛機去仲特別貴
屌要幾撚弱智先以為人地當你日本人俾你走先
下下要話人似支那人獲得優越感
屌你盲既都望下上面巴黎一堆負評啦,法國人出曬名你唔講法文就瘋狂西面啦,巴黎除左景點之外邊到唔係周街垃圾啊盲撚
淨係去盧森堡都唔會買香港<>盧森堡啦
羅騰堡遊客區不過啱第一次去嘅人 包靚
最平應該喺火車站買啲doner 3Euro 一個巨型雞包
聖誕去一定係最正 各大城都有市集 不過啲嘢就貴 行下睇下就好
我覺得只要係大城就好
意大利唔去都靈睇牙朗都唔好話去過意大利
nice好多+1
之前去聖彼德堡入左間教堂仔
門口有d布比女人遮住頭髮/對腳
有個俄妹幫同行個妹妹遮頭髮遮腳
齋係威尼斯已經十分值得去
同意,中東人/土耳其人唯一一樣對世界的貢獻。
我指其他歐洲城市飛去
冬天凍到仆街個陣去好正,少好多人。
你有冇聽過巴黎症候群,唔識唔好扮識

巴黎綜合症(英語:Paris Syndrome)是日本人在法國巴黎工作或度假時發生的一種精神紊亂狀態。普世認為有禮貌的日本人因為對巴黎存有過高的期望,而在實際接觸巴黎這個城市或是巴黎人後,發現巴黎人也有粗魯的一面且該城市也不如預期中美好,因而感到難受。
12月?
上次係12月去,好彩無水浸。
Top 1
Nurburgring, autobahn
歐洲黎講意大利真心值得去,不過個人覺得啲野食亦係歐洲各國大伏之首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞