澳門班微辣瘋狂搵香港人既錢

573 回覆
1078 Like 21 Dislike
Bomba 係自己拎黎衰
Kibi走 撐警 收費片
呢3樣就係死因
唔好咁低質
完全唔值得捧
微辣只係嘩眾取寵
成日拍成條片只為一個低能主題
啲幽默感廢到令人好尷尬
戲又屎又浮誇

冇片睇咪冇片睇囉
點解一定要搵野睇
你條鄉下仔竟然可以話佢哋原創
所以話香港幾撚可憐
可憐在明明自己咁撚落後 仲要自我感覺良好
就咁一個youtube 人地台灣發展得幾好 講緊係一大堆正職就係youtuber
你可以話台灣人口多過香港 走國語市場 可以打埋馬來西亞 大陸等地區
但人地微辣都可以搞得起 真係香港冇相關人才? 唔該咁多位接受現實喇
事實就係香港觀眾 大部分都係垃圾 你自問有冇屌過香港youtuber 拍廣告片, 有冇屌過佢地 拍廢片? 如果有 你都係呢群垃圾既一份子

伍公子 我一路都覺得佢係香港youtube/直播既人才 佢啲打機片 質素係拍得住達哥 (我覺得其實係比達哥更好, 不過達哥做左咁耐 ,keep住有貨真係好勁) 一個咁既人才 點解宜家會消聲匿跡 我相信都唔洗我講

又講Bomba 當初佢地拍既廣告片 (廣告生還者) 其實係好高質 但比人話佢成日拍廢片, 拍埋啲垃圾想收錢 最後一沉百踩

講真 香港人就係大種乞兒 打機要免費 睇戲要免費 永遠要比錢就要求多多 所有野都唔諗人地花幾多心機落去 一味去踩 去笑尻人地 班創作人搵唔到食 咪放棄 所以咪乜創意行業都發展得差 但最慘香港人仲要覺得自己高人一等 笑尻台灣
我中學同學
澳門人番大陸玩有咩好屌 又唔係香港人
佢中學果時cute 唔cute
死因係自己放棄啫
你估真係靠兩登咩
香港紅嗰堆除咗達哥,全部靠00後fans撐起
香港高質Youtuber 仲有Ming仔

Btw 澳門嚟講馬介休最正 特別係vivi
香港人自命不凡
睇個youtube都要分高低質
唔啱睇咪唔睇
係要追住黎睇追住黎踩
搞到睇開既都比人笑低質無瘾
youtuber只係其中一樣

歌影視班友一早已經唔望靠香港人食飯,強如黃秋生都越撐港越窮,陳果都俾人反

香港人響香港做野,係唔會有人用欣賞角度去睇佢地,而係第一時間審查式咁去批判,全港都係判官黎,唔會話今次一般般,下次做好d啦咁,而係有位入就直接標籤人地垃圾

唔撚好自翊呢d叫要求高,日本人要求夠高,德國人要求仲高,屌,人地知自己俾幾多錢俾幾多要求,唔關自己事既屌都廢事,知道真係流野自然會被淘汰,好多時係純粹因為睇人唔順眼而踩到人地一文不值,其實個對像又未至於屎到咁萬刼不復要日日開post屌個喎,總之香港地,搵食艱難真係冇有講錯
有無人同我一樣鐘意經理人 jane , 覺得佢好cute☺️
落左妝差d
但好Q,比加蔥死肥仔食左
佢之前好似講過唔會搞上市同講敏感話題
仲以為加蔥食左多姐
多姐有仔
連登班傻閪乜鳩都反嫁啦
香港人反,大陸人反,澳門人反,台灣人反,女人反,男人反,連登反,高登反,自己屋人兩老反,反既野多撚到,呢度睇下笑下算好多野唔好當真,當真累死你
後者我相信
前者就。。。
有咩係假 想知
多姨咁拜金,點會係加蔥
屌你啦 呢樣又屌果樣又屌 香港咪就係因為咁樣所以死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞