澳門班微辣瘋狂搵香港人既錢

573 回覆
1078 Like 21 Dislike
一樣咁柒 只係廢ba早啲出 先多啲人睇
不過事實係依加bomba收左皮 微柒大把人睇
人地都唔係想做幕前
點監硬推人去幕前
Vivi世界第一
微辣同其他youtuber唔同既地方

係藝人做藝人,編導做編導,後勤做後勤,分好哂工,出片小劇場多,有故事有內容,亦都係重點,唔係普遍youtuber咁求奇搵d話題,或者千篇一律既片,個表演者係冇突破的,佢地d片係講緊,真係要表演,唔係鳩吹鳩拍,雖然質素有參差,但藝人專心做佢地既藝人磨練到表現力,同埋角色定位,唔講真係出名好果幾個,阿軒,paul,sulin,呢幾個,可以睇出佢地雖然經營緊各自一貫既角色定位,但係佢地由原本既素人到掉低普通人包袱放開黎做既表演者,根本如佢地所講自己係藝人,唔算係youtuber,亦唔算係演員,佢地只係做緊同一個角色定位以期越做越好,同演員需求carry任何角色係兩回事,但係個人特色就會強
成日話人垃圾 但係又冇話咩原因咩方面 成日盲反 真係好難服待
唔好唔記得值得欣賞嘅創意同Bomba俾你地親手趕絕咗

Bomba MingJai 熊仔頭 係香港YouTube創意同發展先河
你可以唔鍾意 但不能否認
其實香港市場係唔會孕育到youtuber
香港人個個奴性重, 有時間寧願OT做夜啲都唔會自己搵啲野娛樂下
或者平時所謂既"娛樂"就係搭車開facebook睇一兩條片, 為左同人有話題傾

所以有loyalty既香港觀眾全部都係班小學雞

微辣做得大主要原因係因為佢地係大陸都有啲名氣, 香港班金主睇中左呢點先注質, 所以變相好似做到好大咁
但你問真啲其實微辣都係無乜香港人睇
連登狗將香港d人踩到一棟都冇 然後又怨冇香港野睇???

逢紅必反 逢港必反
洗唔撚洗寫500字解釋啊 都on99
唔好笑唔好睇咪垃圾 唔好睇唔好笑仲要收錢咪更加垃圾囉
畫腸都唔洗畫出公仔啦
澳門一向要靠香港先生存到
假鞋狗都咁多人睇
大J屌打晒佢地全部
作為香港人睇英文世界既野係常識吧
唔怪得英國佬放棄香港人
香港最高質嘅youtuber一定係諧星組
屌你呀!
Umovie最早期
仲係李力持揸旗果陣時
白凱團時期啲片幾好睇

可惜果陣時youtube仲未興
只能夠講生不逢時

自從轉左做學嗚(司徒夾帶)帶隊
Umovie就好似開始變質(唔可以話係變差,只不過係冇左一班人為夢想衝刺既感覺)

2046婆羅乃奧運

讀書哥陣好中意睇umovie
56/k Real player buffering forever
咁事實係佢地長期搵到啲大明星拍
而質量亦普遍唔錯
一定好過100毛好多

加蔥fans
認真冇睇過佢地啲片
亦都唔諗住同冇興趣睇
on撚9
會唔會係佢哋自己每況愈下,愈做愈差
鄭中基嗰條
尷到癲
完全無笑片
V monkeys真係好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞