澳門班微辣瘋狂搵香港人既錢

573 回覆
1078 Like 21 Dislike
某D片真係ok搞笑嘅
高質過香港大部分youtuber

但有D片個size好怪
鎔兒係唔錯
不過我鍾意Mary
微辣 只睇加蔥 淫霍 豪dee
其他都垃撚圾
香港有規模正職拍片嘅有fh productuon同mihk
但係微辣感覺似大公司製作多啲
人哋官方網站都有埋
當六毫子死架?
近排睇曬大部分馬介休既片
真係幾高質
尤其是花姐,龍哥,rico
又試水?收皮啦,抵條串9 fox死
bomba就收收皮先,自己攞黎柒
不過香港人就真係仆街,拍親廣告片都要屌,人地已經好努力拍啲有劇情既廣告都仲要屌
無廣告商俾錢唔通靠youtube果啲分紅可以養得起咁多人咩
以前都仲可以 依家啲題材嚟嚟去去都係嗰啲
睇到一半已經估到個結局 唔係綠帽就係扮女人
早兩日見到條開嚟睇 睇咗20秒尷尬到熄咗
香港好多
YouTuber鍾意小圈子圍威喂, 唔接受外人意見
冇創意抄人野之餘,仲要拍得唔好睇
00後唔識好正常
香港班女又唔正 mihk又未去到好多人識 100毛又搞衰咗自己 人地組織性強 返大陸旅行配女就冇人屌

香港班傻鳩YouTuber食屎啦
你叫10後?
微辣真係做得好
BTW澳門D女性格好過香港女仔好多, 又簡單D勤力D冇咁撚8婆同黑心
花姐正到仆街
邊撚個微辣
成日見facebook有人share
覺得佢哋啲片都幾尷尬下
可能係我唔識欣賞
老闆 好耐都冇見佢拍片 唔計
搵都搵張嘉兄弟滑起來啦
唔同人唔同口味
微辣就不了
剩係睇霍哥同豪dee嘅個人youtube channel

題外話
因為工作關係 有時會港澳兩邊走
加埋平時fb都有follow澳門嘅fb group
日日比人「港燦」「鄉講人」咁叫
而家見到微辣啲片 都會有樓豬嘅諗法
澳門人咁撚勁 使乜要去香港拍片搵食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞