澳門班微辣瘋狂搵香港人既錢

573 回覆
1078 Like 21 Dislike
不知幾正
who?
香港youtuber依加只睇alfred
黑人憎

屎 (唔洗解釋) > 微 (澳狗) > 笑 (戇鳩仔)
政苦d教育電視o岩晒你智商 乖 快d去睇
我從來都無話香港人唔係閪
呢樣野就連香港人自己都屌架啦

香港人起碼都仲識自嘲
你哋澳門人講下自己澳門嘅衰野
都會被人扣帽子 話係香港人過嚟澳門搞事唱衰澳門
唔信嘅話睇下澳門政改咖啡檔呢個fb group

2018年有3500萬左右嘅遊客去澳門
我想問你所講嘅180萬香港仆街客估幾多比例
因為個班閪客屌哂香港八百萬人?

澳門有幾多人真係同香港客交過手而憎香港人?
定係純粹人云亦云 見人哋屌我又跟住屌?

仲有 唔好忘記 個180萬香港閪客係你假設出嚟
確實有無呢個數 大家都唔知
你處?
比較完都唔撚想上啦下話
100毛d女唔撚得
咁個啲人咪同啲廢中廢老一樣,佔中都係美國支持,你唔係同佢地認真呀?

依照你既邏輯
香港人都唔應該因爲個D周街痾屎痾尿,搶奶粉既大陸人,而去屌曬全中國13億人?

讀書時相信你都聽過你老師講,例如你個班個陳小明偷野,人地只會講XXX班有人偷野,而唔會講陳小明偷野,人地識鬼你陳小明咩,代返入呢到講,我鬼記得閪客叫咩名咩,我淨係知佢係香港人。

澳門一個服務業為主既城市,我相信人云亦云係少數。

個數字我只係想表示出香港人係澳門絕對唔係少數姐。
怪唔得直頭有鄉音
食哂香港市場
其實啱channel幾好睇幾親切我覺得
收左皮? 你睇下佢d 片既view 數?

利申 唔鍾意睇佢地
開左半年咋
係唔係錢家有道呀?
見 加蔥 翟gor 係youtube 到宣傳
TINA
蘇霖

霍哥都好撚好笑其實
微辣唔玩政治,又講得粗口,客路闊d
Bella係冬OT founder條女
微辣 Rosalina >Rachel >多姐
故仔有啲好尷尬喎
過馬路嗰條
好似係霍哥撞到豪dee
睇到呆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞