澳門班微辣瘋狂搵香港人既錢

573 回覆
1078 Like 21 Dislike
On9
00後未見過世面
香港人係人都屌唔係近十年嘅事
只係連登比多個地方呢啲情況浮面

香港人有衰人就好難避免
人地一個半個屌鳩香港人
就個個當香港人殺父仇人

你對人好 人地咪對返你好囉
點解台日會友好 咪就係咁
個所謂澳門高登起底組fb group大把
班人一講到香港就起哂鋼 其實真係好肉酸
突登join黎睇笑話
係香港人自己都賺唔到香港人錢啊

微辣只係路過,炒散性質,睇得出人地主力唔係奶香港班閪客,你連登仔屌,反,佢地會撚介意咩

香港youtuber,講緊上面提過果批,佢地邊有計,死哂係正常,一出世就要面對香港人,妄想由香港人去孕育佢地,香港人個要求係真痴撚線,咩有浸柒味,主觀到不得了,又話咩要有社會責任,微辣有幾大,紮根左幾多年,已經要堅負香港社會責任

根本為屌而屌,一丁點寬容都唔會有,多view數d已經猴住你筆數計住計住,香港冇野做得起係應撚份,你班友,全世界欠左你咁,唔好講做錯野,你唔做錯,已經大把一成不變,唔夠我醒等等諸多理由屌柒你
香港人係台灣日本柒既新聞都唔少啦
台日友好唔係單純你對我好 我對你好所得出嘅結果咁簡單
台灣做過日本殖民地五十年
個五十年日本喺台灣做咗好多野
所以台灣人今時今日先會咁尊重日本人同埋會「台日友好」
仲好意思笑人00後
睇到啲澳門仔唔知點解係會有陣柒味
好似有啲鄉下仔feel
特別係微辣雞wing同雲呑
柒撚到 一個樣衰一個又肥又樣衰
不過加蔥係好好笑
霍哥豪dee都ok
佢真係好正 成日j佢ig
無計,好多巴打岩岩落黎香港
個人覺得微辣靠加蔥 豪Dee 霍哥carry
啲女咁撚樣衰 特別係個doris
男人etv 都唔錯
大家支持下本土野啦 一味淨係盲反盲屌
自己香港人都唔撐自己香港人
人地咪搵外來野
好好多
憎人富貴厭價貧
香港社會常態

有心有能力咁屌法乜都走
仲會留係香港咩
微辣有邊個係冇大陸味?
咁個本質咪就係「你對我好,我對你好」囉
好似依家香港人迷戀英殖,討厭中國咁姐
咪就係當年英國人做得好,依家大陸做得差

你香港人去到其他地方玩係做閪客然後比人屌鳩你,跟住你又話自己比人針對。咁小學雞D講一句,又唔見D服務業屌鳩日本客?
Name
覺得性感得黎但唔cheap, 無雞味的性感
如果係因為每年去澳門嘅少數香港客
佢哋嘅行為搞到澳門人憎香港憎到要屌足幾十年
咁我都無野好講
真係唔知連登仔定係澳門人小學雞啲?
啱Channel
男人EEETV
杜生
首先2018年由黎自香港去澳門既人次係有630萬
就當你有3成係閪客,都有成180萬,咁樣算唔算少數?
我都唔想講香港人閪都唔係呢一兩年黎既事
同埋討厭一啲無理取鬧既人就係小學雞咁我無話可說
100毛開始冇乜新鮮感
睇黎睇去都係東方昇而且癲傻得黎好浮誇
反而鐘意睇微辣
家聰同霍哥真係勁搞笑
蘇霖同霍哥又好襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞