[熱到爆炸] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (25)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Regal黎
點解唔正經
D皮好似隨時裂開咁
紙皮咁
巴打保養下佢
已經落左cream
今晚落左再保養下 上埋色
同埋regal好似成日減價周都見到佢減到好平但原價又好貴師兄不如真係正正經經買返對
頂比佢玩兩鑊
第一個order隻色有問題cancel
第二次收到貨幾正,點知

都1k8
我有好多對 「正經」既
不過regal真心唔差
但呢對D皮有D差
但啲皮嘅質素
1.8k我買meermin好過
Regal好野都留在日本,呢個牌子有好野的,係香港買唔到姐
係咪冇得救?著左三個月
一星期最多兩次
吾該曬咁多位。其實我本身20出頭,都想知咩style/colours 適合。我都算新手但我好鐘意西裝
上去行一轉
你會感覺到
第一次買馬pat pat
想問下落地前係唔係落一轉cream就得?
唔好搞咁多野最好
岩岩發現鞋底發左少少mo同有蚤,懷疑之前落雨著完出事 想請問點解決同預防?
利申新手,鞋未打掌打鐵
有蚤咁癲?
唔識搞就拎比專業人士,地鐵站鞋店之類,唔好自己落手
用酒精抹布輕輕抹走d霉菌同蚤,再清潔埋個鞋架咪得囉,想預防咪定期清潔,保持乾爽
岩,最緊要通爽,尤其是依家咁濕
用saphir隻cleaner清d霉
用廚房紙抹一下,對摺再抹, 唔好來回抹推開哂d霉
再上返皮鞋底油

等一兩日完全乾透, 好天著出去操操佢比佢透下氣

皮鞋真係要睇天氣揀底黎著,咪真係攞著自己黎搞
負評班人都弱智,你自己返工都唔鍾意人哋non office hour搵你啦
你要休息,人哋都要休息,成班閪客覺得零售業係要24小時為你服務?
留個名先

買開垃圾野 1年要換1對
據聞好硬
outside office hour咪係ig fb留個message等佢返工先覆,又唔係要人地即刻覆
留言 email 就係係咁用架啦......下下都要office hour先問野除非你唔洗返工或者你份工比較得閒可以做私人野
如果日日著可能半年就要換
不過如果買對正正常常嘅皮鞋,但日日著都係死。所以最好有多幾對可以日日換下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞