諗換樓 元朗區

413 回覆
2 Like 10 Dislike
目標3-4 年換奧運二房/ 元朗三房! 都8-9球 !

3-4 年後,唔知咩價
香港人不嬲各家自掃門前雪,會有乜鄰里關係
啱啱買咗元朗公園嗰邊,猛鬼真係未聽過,可能時運高,夜遊公園散步又冇試過有咩嘢
果邊其實幾好,夜晚跑步一流
唔清楚
就係睇中呢一點,同埋返工有巴士到公司
早排買樓都睇咗元朗好多盤,都叫有少少體會,買邊忽方便其實好睇你返工同出開邊度活動, 你叫我仲要用多百幾二百萬去買yoho真係唔多合適 ( 搭巴士仲要尾站冇位坐)
如果出入都係巴士,元朗公園一帶性價比極高
元朗公園,抗日期間係刑場
以前好多冤魂
起百鳥撘係為左鎮住佢地
同時亦安撫佢地,起哂出來供奉

所以應該係放一世
米好似之前隔離post個安達臣盤咁囉
好撚恐怖
我聽個版本好似係元朗廣場
睇緊yoho ,有露台 兩房 升番7百頭
講真係有既你當一星期一至兩次咁樣
不過入到屋同會所都聞唔到同埋時間唔長陣味唔會話臭到暈低老實講廢氣咪仲臭
換左過對面midtown, 住落都係鐘意Yoho...
試過間屋有露台真係返唔到轉頭。
講食野元朗真係冇得輸
溱柏幾好 環境安靜
出入有穿巴去巴士總站同西鐵
行5分鐘有得搭68E或68F 朝早返工有968X去港島
又有39號小巴直到門口
夏天都唔洗行 話溱柏辟既巴打應該唔識玩元朗交通

利申 住左兩年幾 有揸車 但成日搭穿巴
環境安靜就真既
不過唔辟就唔會有穿巴提供去西鐵同巴士總站喇
你會唔會見元朗市中心D樓會有穿巴去西鐵同巴士總站?
要搭穿巴已經輸左啦
元朗南位置差係死症
去邊都遠
果時買唔起冇計反而住慣溱柏 覺得好方便
諗深一層 我都好少行yoho mall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞