[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (7) 免首抽即時對戰遊戲 - Carl未中;Rosa又黎

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想問rank20之後係咪唔會跌返落500以下
只跌盃
不跌rank

同其他rank一樣

只要有信心
跌到199
咩事睇唔開?
張圖上網搵
不過我隻darryl 前排同個新玩既fd 玩都跌到落3 字頭
即刻開左個分身account 專帶新手
想踩台灣人?
同女玩極度建議大家開新ac
之前用自己ac 同佢玩成日match 到勁人
但自己又唔夠勁carry 搞到連輸無癮
開新ac match d 人廢d
level 1 nita 都夠抽, 佢又升到盃 win win

女:一驚就auto aim, 唔識停止攻擊回血,打空氣
曲線晒自己有女 利申:女朋友唔打機冇呢個問題
如果講賽季就係唔會跌落500樓下
但輸左會跌
點解打親機甲開頭好地地
後期d人又要開大技打爆哂自己既牆
最憎呢個活動 哂時間同on9玩
你一個拉高個對面3 隻個level
仲要已知一個係新手,呢隻驚打少個就無得打架喇
開分身玩大家開心
第4 格都係垃圾mode
Sor 機甲入侵 第5格先岩
講得唔清楚
不過機甲攻堅都係難搞
Siege無論前期有幾多優勢都好 一日未打爆人哋主堡都有機會反輸
呢個就同fd 玩啦
街場一堆colt bull elprimo 2 分鐘都唔駛你d 牆就爆晒了
我專打第四格升分
岩岩俾人打到2x%
最後一round開到機甲 得返30秒
好彩打到人地1x%
之前拎左key就唔會玩 今日太無聊玩多場
頭先colt同shelly
難得升左隻奶媽lv10想試下玩唔玩到6分鐘
10lv奶媽都要搭多隻10lv jessie或者bull先穩陣615
同隻10lv shelly我都覺ok
不過爆哂牆得5分37
以前lv 5,6 鳩玩都有5分47 仲未破到
打左10場得3場有pam
踢波同siege 都玩唔掂 成日唔夠打
睇人啫總有人brawl ball siege好撚勁但打heist bounty好似食左屎咁 或者調番轉
我諗有7成分踢波踢出嚟
未改版前好快一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞