[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (7) 免首抽即時對戰遊戲 - Carl未中;Rosa又黎

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
舊版bo最屈
減左視野就冇咁勁了
搵個盲射同自動追蹤比真係好撚野
上次呢個星星場畀poco+piper+bo既世界頭5組合屈機
Rosa遲早又nerf,好似leon咁
應該會慢慢nerf幾次變過街老鼠,趁仲玩得郁好快d升
岸已上、呢啲破壞遊戲平衡既角色唔該快啲nerf到變過街老鼠
咁佢話用jessie 唔岩
咁計係咪盲射既遠攻角更唔岩用
淨係試踢波黎講都真係已經唔係果回事,中場唔夠時間金身衝入去,要好前先做到,咁已經同拳手接近,再觀望下其他mode
其實我覺得最主要係要削大技維持嗰個時間 之前大技6秒係可以不停開完又開 開完又再開 依家4秒應該唔可以咁做
係,而家極其量做到攬炒,shelly夠技巧已經可以頂到你完金身爆番你轉頭
因為佢依家開完大好容易又儲到,唯一應對方法係避開佢,所以我覺得減速都ok,佢普攻其實唔短
應該難少少喎企係度開大硬爆唔夠打,走唔切又比佢儲大,有技巧你係指點打
有star power shelly 應該ok
knock back + 減速真係會追唔返
仙人掌玩今日gem場幾好玩
抽箱係完全講運定係佢set左第幾知箱就有新英?
我估完全講運掛

有啲人好快齊英(聲稱冇課金)有啲beta玩到而家兩年都未有legendary
新pack抵唔抵買
佢聲稱每抽一個箱無中新英會提升下一個箱中新英既機率
試左好多場而家呢個方向算ok,減速應該冇人會再用
應該係
我同事遲過我玩 又冇課已經齊左角
我買左幾隻角都仲爭一隻legendary
依家我用Leon終於打得贏Rosa
咁佢沖過來開大應該點搞走定打
肯定走,反正leon移速高,可以走得甩
而家個showdown圖咁多草,開大再搵啲冇大既秒啦
等佢嗰4秒完之後先同佢死過
雖然nerf 左但仲算係勁唔鳩開大4 秒係有唔同但夠用
岩岩連贏8 場siege 上左400幾應該下個星期先500 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞