[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (7) 免首抽即時對戰遊戲 - Carl未中;Rosa又黎

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
右下角啲mode都係垃柒圾黎
過馬路唔睇車
cant agree more
siege 出現左之後令我無咁討厭brawl ball 了
屌岩岩踢波先10連敗,攞條KEY都咁撚難
siege反而用死jessie冇咁易輸
我多數用仙人掌踢
輸唔緊要最緊要佢其他mode 易升返

終於抽到幾好用
legend得leon
個火車好on9
一係屈扔野佬
一係好靠運 睇下寶石出近自己定咩

玩左兩鋪贏左就唔想一山

我覺得brawl ball好好玩喎
次次玩都笑到仆街
用shelly 狂放大好爽
雖然好易比遠攻屈
用 Tara 玩火車成功上500
Penny, Tara, crow 呢個組合輕鬆上分
睇住d on9隊友係自己個龍門前面傳波俾對手
Buff crow真心on9
呢關機甲SD都係到組隊
明明係近戰關 變撚晒Crow 屌你老尾
幾撚時Nuff啊
未 buff 啲人又話太廢,但明明已經夠勁
依家 Buff 咗遠近都打得,純粹係血量少啲,全能過 Leon 喇
其實未buff十Lv已經好勁
我唔明廢乜
頭先Crow+Mike組隊 打撚咩 冇位走
其實都唔洗比隊友keep,
去左下角自殺之後擺係度仲好,
除非三個死晒,唔係對面都好難攞到啲石走
邊有分咩近戰關邊隻英適合咪用邊隻
唔係掛呢個map 邊係近戰有優勢
多crow 咪用返剋crow 既角
Carl 係唔錯既選擇
機甲窄道一向都係玩近戰英天下
你改撚到遠攻轉轉轉都唔是問題? 我幾隻近戰都係呢關上500
Ash果幾個都係用呢關玩近戰上500
出得機甲就係唔想轉轉轉
咪又係轉轉轉 咁都冇問題?
自己用開近戰就唔比人用crow
同埋轉轉轉同buff crow係兩回事,
crow依家有冇過強先唔評論,
但係nuff返都可以轉轉轉
唔係唔比 而係我玩開呢關係冇見過咁多crow
事實上buff咗咪多人用
無端端buff咩 一向都勁
隨機既姐
琴日睇tv時 見6個拳佬同場skull creck啦

同埋你諗下crow 打robot慢到嘔啵
同埋crow buff唔buff 都係食近戰架啦
其實都可以好全能,埋到身招大對面都好難全身而退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞