[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (7) 免首抽即時對戰遊戲 - Carl未中;Rosa又黎

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
足球世界第一
唔明本身有幾弱,只係難玩得勁
Agger 我唔明Buff咩 成個場都係Crow
原來我有7隻LV10,但仲係5871盃
廢人多藉口
呢關轉角位好多都闊位黎近戰好難屈轉角位埋身,我之前呢關用crow上600添
打柒近戰不嬲都係遠攻共識關buff唔buff crow乜事,何況只係buff左20攻,比起mortis darryl同埋今次嘅carl差幾皮
有冇咁多Crow fans 講兩講就起晒幹屌人
唔打solo身心健康
似係你用近攻比遠攻屈到起晒鋼咋喎
我起碼冇屌人廢人先啦
尊重返啲巴打都唔識
有冇咁多Crow fans 講兩講就起晒幹屌人
似係你用近攻比遠攻屈到起晒鋼咋喎
我起碼冇屌人廢人先啦
尊重返啲巴打都唔識

Duo 好玩d
公道講句 crow係showdown 真係幾勁
但3v3 mode就可有可無 一定唔係大家首選先
Buff 攻幫唔到crow 係3v3 有啲地位
反而令佢showdown 更好用
所以難免 showdown 成日見到佢
正如玩seige 都好多penny jessie
Gem 多pam poco gene
Brawl ball 多tara frank
奇怪既係大家都唔會屌做乜咁多penny 係seige
因為呢個mode 佢真係好用
Penny 除咗玩踢波
其他模式都可以見到佢,座大炮真係好正
其實都係針對 buff crow 是咪好事,唔知點解大家講到咁遠
用咩角色其實真係因人而異,無嘢好嘈架喎
得30個箱等rosa
唔知rosa幾石,今次抽十個到唔中就買算,留番d箱抽之後新既高級英好過

終於8000分,下站10000分
係咪要玩duo 易升d
rosa好似仲易中過carl?
所以應該會平d掛
Rare 級別會易中啦
呢幾日扶多啲婆婆過馬路,幾個箱搞掂架喇
用石買完再開箱儲到level 9 先係明智之選
應該19石 rare既話
Rare 開箱算
反正仲有十幾個sp 未開到
十幾gem 買算d 箱用黎開powerpoint level up
屌你老母臭閪成班韓狗搞撚到我玩siege跌撚左18盃
韓狗死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞