[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (7) 免首抽即時對戰遊戲 - Carl未中;Rosa又黎

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
負皮果d出句聲啦講中你地敢怒不敢言?

有blacklist可以解決晒
有d真係我寧願佢走場俾電腦玩好過
到底咩人可以用bo直衝上前autoaim 3發完仲一直衝唔退
D人廢都係不外乎唔回血 唔回彈 auto
同埋我發現有d人剩係識直線行 轉灣會停一停先轉到 唔知咩操作黎
@DD 你又跌返落去32x

seige場個廢棄品公園玩carl幾勁,
用佢上左500

一開場就見到自己上電視已經有啲驚 仲要兩個隊友都係韓仔 好彩兩個都有都識玩最後竟然贏咗 睇返對面全部都起碼萬二分 最高嗰個有萬五分
睇錯添 原來萬二分嗰個係我哋嗰隊 另外嗰個韓仔隊友得八千幾分 對面兩個萬五分一個萬四分
夠薑 玩seige爬分
其實唔難
新個 penny skin 射出黎d野有唔同,舊果d希望得閒會upgrade 下
正呀59元寶
我想佢改jessie個龍skin d波波變弩箭
其實要啦,jessie 兩個都唔係最平果d skin黎

暫時最誇張係彈射 個金skin 會升值咁多,希望佢隔一排都會舊skin 升級

“skill”
呢個應該難啲
我諗變其他色既波波 應該有可能
或姐個炮塔射弩箭
spectate high trophy players teamming in solo showdown
carl buff 左攻速之後超勁 前兩日energy drink duo 上到500
呢個場好多肥婆
肥婆一定同人轉轉轉
其他人又唔想打肥婆 因為好易輸
所以跟埋轉轉轉
呢個情況好常見
真 又快又遠
下次應該會nerf 大家快手升咗佢先
400幾分開始就成日一堆轉根本應該長駐流星炸死呢d粉腸
炮塔開炮隻龍仔有噴火效果都收貨既
係佢普攻仲係能量球就差d
下個禮拜有rosa 想試下用佢係草強姦新手
但睇落佢近戰個爆發力仲差過el3拳打得好慢
如果佢有埋爆發力就好撚屈而家磨到第一個大出黎就可以瘋狂迫走人
覺得佢踢波同gem 應該幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞