得罪講句,買電視唔買sony不如唔好買!

1001 回覆
508 Like 121 Dislike
見到D傻閪話咩LG SAMSUNG電視D色好鮮好靚
我真係笑而不語
9980 送 1500 超市
算唔算貴
小弟想問一下如果想買一部65吋 budget2萬 入手邊部會好d 有好多型號好難揀
Sony 9000f一早冇曬貨喇
使撚收咩
唔算
知唔知邊度仲有55' 9000f? 周街都無
買9500g喇
都係Price.com 嗰幾間

另外想問下咁多位 soundbar

Ht-RT3 / Ht-s100f / Ht-s200f 邊個好
我買55’ 8500f算
我都細但擺位尷尬,3米多少少,49有少少細,55又好似太大
邊度仲有得買
無知一問
Z9f定新款x9500g?

係咪Z9f 會好啲?
Z9F仲衰過Z9D
買Z9D仲好喇
點解呢?
唔係處理器好啲咩
Z9d仲有得賣?
Z9F冇咗backlight master drive同埋得12x DR,Z9D有backlight master drive同16x
官網冇咗?我上年暑假經staff price特平買,所以冇再留意了
屋企部Sony電視2008年買,依家都仲一切正常,色水仲係同初初買冇分別。
機頂盒都睇壞左三四部,但部電視都仲運作良好
但整體表現上都係z9f好啲 z9f 個engine勁太多
z9f 只輸係睇電影方面
詳細睇rtings
如果冇9000f
55nu8000啦 勁過8500f
又有airplay+ itunes
但個local dimming...1.8分...定係我買Panasonic 算9數,有5年保
A8F 係咪無機會用到AirPlay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞