得罪講句,買電視唔買sony不如唔好買!

1001 回覆
508 Like 121 Dislike
想請教各位
如果43吋
買 pan記嘅 TH-43FX600H 定係 罪大 KD-43X7500F 好?
畫面係幾好,以前都買sony,但對上一部一過保就玩完,不了
年頭價應該高過依家
如果你真係想收返買入價
難度相當高
自己出去買新唔好
G系下個月都到
呢句真
不過你應該回覆俾事主
唔係我
想搭單問下如果60/65/70 2-2.5m距離邊個最好?
而家買電視係買oled,求其買部平價oled畫面質素都吊打頂級lcd
一定唔會跟
真係越大越爽
都唔係嫁 比你得米5 視距 放65 其實都太近

但有3米 就一定買 65 唔買55
反正續左保 再等下 等到F 系 無晒 ,隨時有G系

我果陣 6月過保 所以換左先
最主要係個黑位
如果多熄晒燈睇戲配合埋surround sound既話係仲正過戲院睇
Z9d led頂級水平
43w660f係咪垃圾來
貪平買左 3800
隔離pan記3800咁上下都有4k
你呢個得1080p
我都係睇下新聞 YouTube 應該分別唔大
貪快見sony就買左 真係冇留意個4k
買咗65吋 X9000F,但睇nba league pass live chromecast都有少少疾(個波有輕微殘影)...

已經較咗Sports mode同行緊wireless AC (光纖50Mbps),係唔係仲要set其他嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞