|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有無人買咗波西亞時光?
隻game係繁體,但間唔時有殘體出現,又唔見有語言選擇,有無人有相同問題?
繁簡轉換轉出嚟㗎咋
我估
Labo VR (Starter & Full Kit) is sold out on Amazon US.

https://www.amazon.com/Nintendo-Labo-Toy-04-Kit-Switch/dp/B07PL7D7BS
唔係好覺
不過啲字太細
睇得好辛苦

另外有巴打話16有更新會LOAD 快啲
等緊更新
想問下玩D單機多人GAME其他人個用戶名係咪只可以叫做 你個名234 咁
有無得改
啲黐線佬係咁贏
贏一場就多一張

謝謝大家的支持,《OCTOPATH TRAVELER》中文化決定!中文譯名為《OCTOPATH TRAVELER 歧路旅人》,預定於6月7日10AM (香港時間)發佈。旅路上每一個路口、每一個選擇,都引領旅人經歷獨一無二的冒險,往哪方,由你掌握—

#OCTOPATHTRAVELER
オクトパストラベラー公式
‏@OCTOPATH_PR

你好!
中国語(簡体字・繁体字)に対応する
無料パッチの配信が決定いたしました。
HKT(香港時間)6月7日10:00に
全世界で配信予定です。

また新たな旅人にも届きますように。
お知り合いの方がいらっしゃったら、
ぜひ伝えていただけるとうれしいです!
(P)
更新就有?
Free update
之前係咪傳PC版都係呢一日出
正 終於可以入手
依家係咪要衝定先
唔叫八方叫岐路
唔叫八方叫歧路
果然有中文 等啱左
等左好耐, 之前特價買左玩左一陣.....英文都叫睇得明但真係會無動力繼續落去..........
但我覺得d中世紀英文令個故仔幾有feel
Faith shall be your shield.(舞女線)
啲英文真係好正,正過日文。但出中文我都會重頭再打一次
真係FREE UPDATED? 好似ZELDA咁?
我岩入手咋喎,打緊英文,都仲未齊8個人....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞