|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
switch連公共wifi 淨係彈404出黎 無出網頁
要點做先連到
要webpage login全部都連唔到
350好貴,但我應該買ff12
唔係㗎喎,應該係可以做到 webpage login
我記得出咗之後第一個更新已經加返
webpage login一定得,我之前都有連HKBN Wifi,不過要連好耐先彈個登入畫面出嚟
Dengeki:
ハード市場ではNintendo Switchの累計販売数が2017年3月の発売から約2年で800万台を突破した。
Cuphead 有無話邊個地方eshop買 平?
想問多一樣野, 有冇中文版唔該
我出404
未出呀..26號 先update
reminder:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tetris 99 第二次大戰

日版活動開催期間:
2019年4月12日(金)21:00 ~ 2019年4月15日(月)14:59 (香港時間)

活動期間、根據最終排名獲得相應積分。
(※1位100ポイント、2位50ポイント、3位30ポイント、4~10位20ポイント、11~30位10ポイント、31~50位5ポイント、51位~80位2ポイント)

活動結束後將於獲得滿100分的玩家中抽選999人獲得999任天堂金幣(價值999yen)。
每100分有一張抽奬券。
請問超音鼠racing ,古惑狼racing
同 Mario kart
邊個好啲

隔離post 話sonic 垃圾

各位點睇
我係sonic fans一定買
請問超音鼠racing ,古惑狼racing
同 Mario kart
邊個好啲

隔離post 話sonic 垃圾

各位點睇

出左喇咩
頭兩隻未出喎

sonic一開始係垃圾
但delay完睇最新gameplay/trailer 好左好多
我知未,但好似3ds remake
古或狼直情ps 年代

想知直唔直得買

(45月有8-10隻game 買
隻SONIC今集唔係大改咩
唔知呀,所以問各位
日本一美國今次移植傳頌之物去NS,睇嚟又係得英文。
今年秋季發售
上次伊蘇8都係冇中文嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞