|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
無R18不鳥
龍族未玩過值得入?
似唔似monhunt?
無話P5S係RPG/關SWITCH事喎
期望越高失望越高
跟game買機 想玩p5就買ps4
寧願真女神5整得好好睇睇
雙機咪得, 一部主機貴極都係3K , 呢個gen 打機真係平民到不得了
Persona出完又出 任豚就繼續攬住個永世得個名嘅真女神轉生
一年又一年, 到ps5 真係出, 一開頭又係無咩驚, 到多驚又出ps6
咁dark唔啱細蚊仔喇
唔知 p5s 會係咩定位,點解唔照叫 p5r,會唔會只係舊作 p5 移植再加觸控 / joycon 元素
但作為 fans 都係必買 最緊要有中文版

真4加4F同真5中間仲有DSJ加埋同persona出嘅次數差唔多咋喎?
多機黨表示有咩所謂
嗰陣P5都拖左好耐
sega game唔驚冇中文
同埋未必關Switch事
打少啲J啦,搞到啲人真係以為有switch份
1. :'P5S斷估唔會係無雙game掛"
Kotaku編輯/資深遊戲業界記者Jason: bookmark this post..
https://www.resetera.com/threads/nintendo-direct-speculation-ot2-reset-the-thread.110533/page-9#post-19697525

2.P5 Live場外花牌

- -
唔係話叫你斷定係無雙 不過調整下期望咁囉
只係二百幾黎講好抵
我都只係啱啱開始玩,但覺得買對了。
如果後面有伏再話你知
仲有devil summoner

真女神個劇情格局同異聞錄差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞