|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
行一轉黃金又入手左幾隻game
已經第30隻實體 好滿足
我有沒有睇錯?石原起後面fing fing下?
大作?邊度大呀睇過
上網見到話動物之森會係今個月出? 條女5月生日想出部機加隻game比佢 係咪fake news
Fake
可唔可以分享個網黎過下癮
bloomberg: Nintendo Disappoints With Tepid Outlook, No Date for New Switch

bloomberg strikes again
直昇機大作
但今年應該就唔會有任何消息公佈

.....OK
Always developing hardware internally其實係廢話,因為設計部門係keep住run唔會停,但唔代表係改版定新版,亦唔代表會係短期出
唔係淨講e3無硬件公布咋咩、邊有講今年都無消消
多謝分享
台灣報道
『ファイアーエムブレム 風花雪月』新たな『FE』、新たな戦い……新情報を一挙公開!
https://www.famitsu.com/news/201904/25175311.html
有冇巴打知今日出嘅Cytus α 係咪實體版,唔係嘅話咁幾時出
出年開始都係PS5天下
你部手提機點UPGRADE都唔會夠抽
有實體
有冇ching買咗sao switch版?
8K解像度,32gb ram PS5
知唔知大概幾錢你係開塔羅po嗰位巴打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞