|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
冇玩開遊戲王,有冇人可以比喻下OCG同TCG 有乜分別?
而家係公佈時就話OCG卡,但隻GAME其實係玩TCG卡?
隨時唔係個樣野來添
龍族教義玩咗一晚感想是:除了動作上跟芒亨似,尤其音效同打擊感都似mhw外,整個系統跟玩法都不一樣。
就是一個劍與魔法與龍的ARPG。起碼打完哥布林想係佢哋身上攞素材,結果咩都無動作上有RPG技能系統去裝備各個招式,而不是芒亨裏的純手動操作。
然後就是RPG的套路,與龍相關所以反而似上古卷軸。只玩咗一晚,唔知地圖實際幾大,但應該比想像中細好多,不過得二百幾蚊都唔期望太多。如果有續作世界可以整到上古卷軸咁大,咁就大作啦
可能出switch
不過係新game
PS4/Switch『スーパーロボット大戦T』3話まで遊べる体験版が配信開始。製品版に引き継ぎ可能
CardList唔同
BanList唔同
隻game最初就係想將mh推去歐美而出現
而mhw都有汲取到佢多少元素
日本數字其實差唔多
痔田仲打飛機話海外銷量非常好
有無人同我一樣喺港任eshop個網買game,俾完錢隻game無咗影,send email仲要無回覆?
想問我原本係日本STORE想轉去香港,但係一入佢就要我入CODE
但唔知要入咩CODE
第一彥你應該問有無人同你一樣用香港eshop先
Android限定
Mario Kart Tour beta test
https://mariokarttour.com/ja-JP
要去你申請nintendo ac 個email到收信

我嗰次試即時有收據
code就等左兩分鐘
自膠唔係分開寄
第一封係登入記錄來
係呀
多得GGG同G引到人買姐
但今集呢2套演出都可以話最柒之一
我就喺email睇無,已經過咗10幾個鐘
香港eshop係無野買,要響電腦買完入code,無變過,只係老任自己賣返,唔經whatsmall
唔使比垃圾whatsmall抽一水嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞