|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Cuphead Staff: It(DLC)'s way more than several months away. Like, there's no way a physical version is coming out in 2019.

https://www.resetera.com/threads/cuphead-for-nintendo-switch-ot-thanks-to-our-friends-at-mdhr-microsoft.111950/post-19989597
後追家姐 好貴好正
其實我唔係好明薩爾達vr要點玩

要連紙皮手制舉係頭到中襟制?
唔係我廢
係佢太勁
同佢1V1我都未贏過
單機過關就輕輕鬆鬆
等減價買
隻手邊維持到咁玩
岩岩爆左機 幾好玩 不過佢劇情好似仲有排 實有第二集
但係佢劇情一開始真係唔知做咩 到中後期先開始解釋返
佢個定位本來就只係體驗下所謂VR
隻cuphead有冇人推介一開始買咩好,

買左加1血,點知原來當裝備,仲會減攻
散彈
新手 岩岩買左nba 2K19, 係唔係一定要有sd card先可以玩到?
買邊張sd card比較好?
去到第二個島已經死左124次
有無咩GAME 好介紹 放左係到成年無玩過,睇過好多GAME都好似唔多吸引

風花仲有排等,最近好悶
Undertale有無中文版?好似唔錯
唔講玩開咩類型/想揾咩類型 好難幫到你
回合, 戰棋, 防塔
或者講下你玩過咩game
Wargroove睇下啱唔啱
似advance wars
想問問cuphead如果係日服買,係咪都可以轉中文玩?

但佢個中文得殘中同會無左個美式卡通feel
建議都係用返英文
反正唔多字
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞