|Switch機主討論116|LaboVR x BotW & Odyssey| Cuphead | MK11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
印象中礦石鎮已經係第五隻,其實礦石鎮係ps1版中秋滿月的簡化版
反而中文唔同步,分分鐘符文4出埋佢都未出到中文版,俾錢符文4好過。
好彩八方旅人6月出中文版,唔係都驚冇GAME玩。
大爆菊生日快槳(英國時區)
human fall flat update完好似順咗d
但係咪會出新機 唔係上面講個平價版
動物之轟
部機都兩年, 要過渡去NS出新作的廠, 應該今年開始有風聲
期待E3
嗰隻town係咪已經無曬聲氣
試下同囡囡玩下雙人mode
又睇下係咪咁易4星
我係同女朋友玩
btw 佢勁過我
其實比佢carry
仆街7月去旅行
唔夠時間玩
十九幾隻驚未玩
但係一有時間就想玩tetris
結果日復日咁欠好多game 債
不如一槍打死我
禾19碎拉
咁唔該你練下啦
歲似主人形
我記得超任果隻都有得結婚 我溝咗雞場妹
Gameboy 第一隻就真係冇得結喇
今次個重點應該係條主線,感覺會似PSP隻蜜糖村

主線故事以「家人」為主題 更有豐富支線劇情

除了有冒險感之外,還有一個主線故事,這一點跟至今為止的《牧場物語》系列有些差別。為什麼大雄他們會到萬物鎮來呢?隨著主線故事的進展,會慢慢揭開這個謎底。開發團隊透露,《哆啦A夢》原作中常能感覺到「日常之中的非日常」這樣的主題,他們在這部作品中也將之重現,而這個主線故事最大的主題是「家人」。主線以家人之愛為中心開展劇情,不過《哆啦A夢:牧場物語》也擁有豐富的支線劇情,除了有各式各樣家人的故事之外,還有兄弟之愛、親子之愛、甚至有寵物之間的愛。鎮上有許多家族經營的商店,有許多故事是圍繞著這種商店展開的。若與店裡的人越趨熟稔,好感度隨之增加,故事劇情就會有所發展。靜香與胖虎他們也會在別人的店裡幫忙,也可以跟熟悉的好朋友們互動。
無GAME岩玩都買先叫不智
咁而家有冇話邊到買最好
pokemon未出都未想買住
邊度都得, 咪撚去黃金
https://www.4gamer.net/games/999/G999905/20190415048/
4月21日でゲームボーイが30周年! 世界で1億台以上を売り上げた偉大なゲーム機を振り返ってみよう

又打J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞