儲值卡/上台資訊區(15) - 仆你個街 鴨聊佳嚟嘅喂

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
可以
睇你自己係咪大頭蝦嘅人

用緊支移動上台嘅話
可以set自己有嘅儲值卡每個月自動入錢
變相個no同上台冇大分別
thanks, 但請問hemat 3.6Mbps 比我而家用csl會唔會慢咗?

不過當然講快嘅話上台plan快啲啲
thanks, 請問csl mnp去hemat係唔係要過冷河?要過幾耐?
SMT帶號碼轉台
$574 全包2 sims 抵唔抵?

4.5G 700Mbps極速無限上網
送2張迪士尼門票
主號碼每月1.5GB中澳漫游數據
24個月合約
Hemat係唔係無左解15GB fup?
sor, 我發現hemat無留言信箱,hello有,而且hello都有10GB 21mbps plan 價錢差唔多,我都係比較想轉hello卡
我研究緊轉去smt儲值卡過冷河先,再搵hello卡
我都想直接買張Hello卡, 上網搵有咩印尼/ 菲律賓版本...係咪post介紹果D
唔玩射錢既話,菲律賓版(紅色包裝)會好啲,因為啲信息係英文字

玩射錢既話就要注意只有同顏色先可以互射
咩係射錢?
我諗住長用, 養吓number, 每個月用好少data
將之前張卡裡面餘額轉落第二張同款新嘅儲值卡裡面增加面值
用意係換新no., 又可以保留蕭卡的餘值??
鴨聊佳查詢餘下data code係咩
*126#又唔得
*130#又accept完一直冇sms
紅射紅,綠射綠,不能互射,好似係
*#130#

你打錯梗係無
係,啱主要用data嘅用家啱尐,養No.就唔啱玩
想問下e+ 用緊舊黃萬(20+2)GB
增值後會唔會變新藍萬(25+3)GB
定買過張新會好d
喔 128蚊有8GB,原來巴絲當data卡用,我想養no.,少少data一個月都夠

啱啱落鴨記買咗呢張
舊台用爆咗data要用住呢張捱10 日
佢寫明5Gb後fup
想知佢fup後慢成點
講真7mbps都夠我用, 主要都係分network比laptop做野
呢張爆data之後128kbps喎
何來7Mbps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞