儲值卡/上台資訊區(15) - 仆你個街 鴨聊佳嚟嘅喂

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
有無巴打成功喺利高mnp到卡巴人又食到下面個promotion?
有無巴打外遊用過airsim?
想買幾日台灣/日本用
明明門市自取都要填自己地址
信唔信得過?
買咗張鴨聊佳,30gb,130蚊
想問下用完係咪無方法轉走個number
個number幾靚
萬能,hello
紅萬speed test 輕鬆80以上
即係我用淨少少數據/分鐘,雖然餘額係0都轉到?
未到期,打出打入到就得,之前mnp 嘅number 都係零餘額
綠萬100都上到
咩方法最平係歐洲接到/打到香港電話
helloway定skype定3鴨記儲值卡最好最抵?
想收公司電話 最好3G網都收到
唔會傾好多分鐘 應該儲值 唔買月plan
想問下依家club sim係咪冇得免費攞?我上club sim個網佢要買$50以上組合先申請得
我想問下 我個上台PLAN仲有兩個月先完約
之後諗住轉用年卡 可唔可以依家買黎用住先
之後上台個PLAN完約先轉返個NUM過去張年卡度
數碼通一卡2號app 好似$35一個月
我淨係search到中港果隻
首先唔係張張年卡都可以帶number過去,你而家可以買張年卡用住先,但係唔可能之後轉個number落,每張年卡轉台既方法都有啲唔同,不過一定唔係隨便買張卡就可以帶個新number入去
有無巴絲打試過張鴨聊佳本地30GB可以響iPad Pro同Wi-Fi蛋用到丫
AIRSIM係信京出既
信京都可信既
http://shinetown.com.hk/stthk4/chi/
7-11好似有得賣
想問下
我宜家係用緊csl家庭plan
我姐夫先係主no
我想轉藍萬/ 黃萬
係咪買左張咭
之後同姐夫一齊去食蕉中心搞?
thanks
唔洗買定卡

直接去食蕉搞 佢會比張新你
要簽一年我用幾個月咋 anyway thx
Thanks
因為比佢張華龍卡個fee搞到硬係覺得佢大陸公司
7-11 要硬食100$定$120
但我只係去4日,如果官網買$60就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞