儲值卡/上台資訊區(15) - 仆你個街 鴨聊佳嚟嘅喂

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
價錢的確唔平
我買5日真無限要$60
Fd平平地係鴨記買張聯通4GB DATA $40
雖然無咁快,但都正常用到
好在airsim比到既質素真係唔差同埋有30分鐘電話時間
對方想搵自己打返平時自己香港號碼就搵到
打返去香港又show到自己號碼
如果唔係無咩競爭力
yes 一張就夠
你張白卡入面有 110蚊
80蚊增值卷增值 110 蚊
total 會有 220蚊,夠開 plan 重有餘額
不過係台灣買張真無限卡都差唔多價
係 SSP 買萬能卡入面得 $2....
鴨記果d原生咭黎
明白哂
幫我辦理果條友無話白卡入面有$110餘額
條女收我百幾蚊.....
普通萬年卡130-150左右

如果你要攜號轉台去萬年就要比100蚊+80蚊卷
其實你知唔知自己買緊啲乜嘢?
我想買張卡比老豆係大陸用,可以定期增值就 Ok。

但中伏了🤣
其實都係,都係around $60-80
大公司就費d
不過唯一煩在要證件實名登記
何來中伏?
如果你放咗喺SSP買嗰張卡入去
打埋##107#☎
之後收到SMS話冇中國data嗰陣再話中伏都未遲
有足package上高寫個data嘅話中乜服啫

仲有MNP之後要開年plan一定要入多張$80先可以開plan
成本上一定貴過就咁喺ssp買
你唔係以為畀完$100mnp完就可以用下嘛?
落機即刻用到已經慳左時間
無錯

我湊住仔,好難去排
同埋prefer一land即有data
想問年咭嚟講,點張網速最快?
hit 英雄之戰 8蚊
睇自己地區接收啦 42Mbps你收得足已經好夠
係,所以我都堅持買左先出發
Land左未落機已經可以換卡用埋
加上張卡質素咁好,無買錯
fX?[img]圖片網址[/img]
活躍係沙田深水埗旺角應該邊張收得最好 激valuegb?
遊行個度街道附近有人報告用1010+3台自動降洛3G訊號或要手動降洛3G訊號先可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞