Fujifilm討論區 (43) 回贈又黎啦

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
感覺同街鋪staff差唔多
最專業嘅係用家
其實睇返最頂啲review加埋上網睇
或者親身試埋
都夠你知支鏡係點
冇乜理由要個sales好專業咁sell嘢比你
問咗=冇問
請問各位CHING 旅行 同 有時影下人
E3+18-55 同 X100F點揀好
android 9以上係咪用唔到apps過相
Android Q過到

係唔係冇開位置?
乜都開哂 ,用pixel 2xl
但iPhone就即連到
用過x100f 真係差到唔識講
如果你係用緊Q的話,可能係同isolated storage有關

未熄的話可能有影響。用呢條command熄咗佢:
adb shell sm set-isolated-storage off
CHING可唔可以講下點差法
兩個Processor唔同, X100F真係好慢,
絕對係E3+18-55
我有T2都買多左部E3做後備機,都發現超好用
鏡頭要開到f4 以上先有可接受畫質
咁我不如用rx100

a mode下用f2在户外强光下快門最快只可跳到1/1000s,每幅相都会過曝...光差大時依然較易死黑

其他操作問題上網都好多人屌
我同期用緊d500 同呢部。。。。。個速度差距懷疑自己用緊90年代d 機。。。
睇番原來android 9 ,而家配對到相機但係connect唔到,過唔到相
試下重裝先
唔該曬兩位CHING先
LOCK定E3再做下功課先
終於得,起電話揀唔到相
要起相機逐張禁之後過去電話到
唔會,每支鏡各有所用。23/2街拍,1024/4影景建築,1855拍片
上禮拜買百記6680咋喎
xe3 xf27 旅行超正
痴撚線,二月中份回贈先至6480,水尾升到6680,依家仲升
4月份唯一大舖嘅清泉係兇宅,但我1/4去問會答你全線冇貨需要要訂,但訂要3-4星期(擺明唔想做你生意)
請教下,想問下大家所講既直出意思係咪唔會save做raw?
起setting果到係咪揀fine定fine+raw?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞