Fujifilm討論區 (43) 回贈又黎啦

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
新入坑 想問xt20 1855 kit set買水貨信唔信得過見佢都唔係貴二手好多
水貨係無保養。
基本上都除非人為,如果唔係都好難玩得壞部機
新手第一次影星空。。其實會建議用18-55定10-24好?
影星買samyang 12mm f2
h1有喎
屌 真係on 9
仲以為d 人會去買xt30 多
我自己xt10 想上xt3 都買唔到
on 99
唔會做到XT3 係Ver.3既EYE AF表現
你確定?
呢枝鏡平得黎好輕,放係袋到影星個陣先拎出黎
呢枝真係為影星而買
不過我用緊laowa 9mm
師兄我都係,早排買入
近排仲未有機會出動
天氣太差
想問下咁多位師兄 影星你地用老娃定Sam Yung 見到有d師兄10-24都話夠做 只不過後制辛苦d咁求教
請問大佬們Touch screen 你地會touch to focus or shooting?

我岩岩先識開黎用
老蛙有冇XF monut 架?
我用蒞focus
x-t30 kit 同16mm 2.8分開買係咪就無回贈
光圈越大越有優勢,F4光圈夠你影下星,但如果影銀河就搵搞
大時代T3行貨$8900
想問Fujifilm Studio是咪有晒所有鏡可以試?
影星用16.4?用咩會好少少?
Samyang 12mm
先貢獻後發問
以下都係上星期 XT-30 18-55 kit set價錢
星際 2/F $9480(乜都無)
Dc fever $9780(with 64gb memory card and extra battery)
豐澤 $10199(匯豐 credit card 回贈 $400)(with 64gb memory card, extra battery, 相機袋, 保護貼)
蘇寧 $9690 (匯豐 credit card 用paywave/applepay 回贈 $400) (with 64gb memory card, extra battery, 相機袋, 保護貼)

想問如果想買filter (CPL) for XT-30,大家有咩推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞