[親生仔] Google Pixel 討論區 (23)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
新navigation bar係咪已經冇rotate個shortcut?
巴打用順豐?
官方
有無link?
影相一流

無垃圾 app
最新 update
無限Google photos
Go for pixel 2
記得好耐以前問過呢到嘅巴打
話要上華強北整 好撚遠
不過升左上 q beta 又幾滿意
係呀,咁搞就唔好去咯
除非去開大六
pixel 2 而家仲有冇multi touch 問題? 我記得上年試用過frd 嗰部玩pubg 完全控制唔到, 之後年尾出咗個patch聽講好似好返啲, 而家係咪都係咁定完全解決了?
我都想pixel 2 xl知blue tint 問題係咪好嚴重
尋日上左華蛋換外mon,$200人仔,原本想換埋電,鋪頭話啲電唔得,叫我唔好換住,部pixel2又可以再繼續用等pixel 4
巴打邊間換 有無推介
我知邊間有pixel 2 原裝電賣喎
識去唔識講,有幾部機係個度整過,原本尋日係度問緊有無邊間專整pixel,點知無人應就去返呢間算數。效果幾好,不過話pixel 2係全貼合屏,要用機壓,唔可以當面整,原理我就唔明喇。

如果無係呢間整過,其實都有啲擔心
巴打有無介紹,我部電得返85%,好似去得好快
同埋85%同100%,值唔值得換呢
低過85%我都建議換 特別pixel 2 細電

留tg 我比間舖你
冇睇post dot

thx巴打,可以上去整埋部s7 active
我就係記得有巴打提過邊到有得整,原來係你
不過想問下巴打你話整外mon 即係點
因為我果個Mon 個機痴合果個位 甩左出黎
如果上去整 兩舊水咁抵屌 都有得諗 同埋巴打整左幾耐?
有無wipe 過部機先比佢整 同埋有啲驚大陸整會加料定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞