[親生仔] Google Pixel 討論區 (23)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
pixel 3a 係富士康生產?
想問吓知唔知有冇方法可以同時access到兩個country嘅play store?
例如而家用開香港play store但係冇得裝tabelog,如果要裝就要download apk,不過佢間唔中就要update,唔update就用唔到
其實兩張放大睇都係有少少手震
開多個日本acc,之後去dl本免費既ebook
請教下而家買pixel 2xl都係3000左右,買3a xl 會唔會好唔抵?影相係咪3a xl 好啲
影相應該差唔多 鏡頭係一樣
pixel 2 xl粒u好d 用料好d 仲有一年左右無損google photo upload
pixel 3a就mon畫質會好d 有3.5mm 同超快叉
超快叉咪又係18W
係咩
冇留意 係見佢今日YouTube出片串iPhone先講下
點解要dl ebook?
我有嘗試開多個account,但係點先可以set到係日本account?

thanks
因為google play每次都會check你ip,如果見你長期都唔係日本ip,會轉返你返香港,所以dl一本ebook,證明自己係日本人,就唔會再轉你走。

登記個時要用vpn轉去日本ip登記。
佢係串緊iPhone跟機仲送緊5W charger
iPhone 8/X開始已經support quick charge
thanks
買Pixel 3 好定等 Pixel 4

Pixel 4
一定等Pixel 4
4有5G未
855有5g
正路pixel 4應該有
存定錢
我覺得會出Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4 XL 5G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞