[親生仔] Google Pixel 討論區 (23)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
領域
有冇人試過pixel 2 同 3 影相質素有咩分別?

睇唔睇到有乜分別?
pixel 3 啲膚色嫩啲?
d光暗好d
其實down 左pixel 3mod後 除左邊緣虛化外就冇分別
我試過一次大家都開NIGHT SIGHT影

2XL:

3XL:
Pixel 3 64G $4600
Picel 3A 64G US$399 , B&H 買 ship 香港要幾多 shipping cost?

自從早排跌爛晒部 Nexus 6 (Moto 果部,唔係華為部 Nexus 6P) , 用屋企人部後備垃圾米用到想喊 (3個月內相繼跌爛 Xperia Z3, V10 燒底板, 全部後備機消耗晒, 除咗部唔會拎出街嘅 Xperia Z Ultra)
咁你諗好買咩機未
Shipping $23
啱啱落咗order買3a
有冇外國巴打諗好點用google store嗰啲credit
邊度買
加拿大
有150cad credit
色水好似差唔多, 2xl 嗰張係手震定係點?
請問有無pixal 2 既換玻璃,換電鋪頭提供,玻璃爆左個邊,平平哋就諗住換左佢,貴就由佢
咁即係 3 同 3A around 差 HKD1000 左右

多一千, CPU 快d, 玻璃好 d , 有 waterproof, 有防塵,自拍鏡頭有 wide angle, 多粒 Pixel Visual Core, Google photos storage 無限

Price.com.hk 報價 4600 咁平有冇伏?
3a有100 coupon 回贈
我直接係美國訂
無試過係香港買
無乜信心
未,頂佢 Google 個肺 3A 香港又無行貨

無行貨問題唔係保養,而係部份本地 app 用唔到,我部 NEXUS 6 就已經用唔到 sim 卡八達通。。。

NEXUS 6 當時都係 Amazon 買 ship 返嚟
google store coupon?
記得收完機要催google
google呢方面好狗 唔催係一世都唔會寄coupon俾你
no
睇你係邊間買
有返嗰間嘅100 coupon
Google store ship 集運倉唔係話會 cut 單咩?
無美國朋友
pixel 3 xl用到八達通sim呀
冇關係, 問題係在於NFC chip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞